Севим Мусак: ДПС достига до всяко едно ваше желание

Севим Мусак: ДПС достига до всяко едно ваше желание

„За мен е чест да бъда в листата на ДПС за европарламента“, това заяви кандидатът на ДПС за член на Европейския парламент Севим Мусак, на митинга в Рудозем. „Няма друга такава листа. Тя е събрала букет от различни специалисти, в различни области. ДПС дава възможност на младите хора, на мюсюлманите, на християните, на хората от Бургас до Кюстендил от Разград до малкия Мадан. Друга такава партия няма“, каза още Мусак пред хората в родопския град.. „Никоя друга партия не осъзнава, колко ценни са Родопите. Аз не говоря празни приказки, виждате какво се случва тук – правят се детски площадки, асфалтира се, изгражда се спортен комплекс открива се болница. ДПС достига до всяко едно ваше желание“, коментира още Севим Мусак.

„Нека докажем, че в Родопите сме един силен народ, че заслужаваме нашия глас да бъде чут не само на национално ниво, но и на европейско“, категорична бе тя. Според Севим Мусак ДПС работи много добре в България, но и че по същия начин го прави и в Европейския парламент. „Ние искаме нещата за вас да се случват. За да можем да работим заедно, като един екип и да го правим още по-добре и да достигнем до най-малкото населено място, имаме нужда от вашата подкрепа. Затова Ви призовавам, нека на 25 май с №29 в бюлетината да подкрепим хората, които работят за нас, защото никой друг не би го направил така, както те го правят“, каза още деветата в листата на ДПС.

В Рудозем бяха лидерът на ДПС Лютви Местан, министърът на младежта и спорта проф.д.ф.н. Мариана Георгиева, кандидатите от листата на ДПС за изборите за Европейски парламент 2014г. Филиз Хюсменова, Неджми Али, Илхан Кючюк, Искра Михайлова, Станислав Анастасов, Севим Мусак, Елисавета Кехайова, Мустафа Карадайъ, областният председател на ДПС- Смолян Салих Аршински, кметът на общ.Рудозем Румен Пехливанов, Ферит Добревски- общински председател на ДПС – Рудозем и д-р Петър Фиданов – общински председател на ДПС – Смолян.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе