Със среща в Смолян приключва двудневната обиколка на председателя на ДПС Лютви Местан и екипа му

Със среща в Смолян приключва двудневната обиколка на председателя на ДПС Лютви Местан и екипа му

Със среща в Смолян приключва двудневната обиколка на председателя на ДПС Лютви Местан и екипа му в Смолянско.

В планетариума в Смолян областният председател на движението Салих Аршински представи кандидат-депутатската листа пред председателя на ДПС Лютви Местан. На предизборната среща кандидатите за народни представители от ДПС в 22 МИР Смолян отново се представиха със своите идеи и виждания за развитието на региона. Там бяха водачът на листата на ДПС в Смолян и организационен секретар на ЦОБ Мустафа Карадайъ и останалите кандидати за народни представители Владимир Янков, Петя Ризова, Росица Станевска, Пламен Айвазов, Петър Фиданов, Младен Исаев и Вахидин Каръшев.

В планетариума бе и екипът на председателя Лютви Местан от централния лъч – председателят на Младежко ДПС Илхан Кючюк и членовете на ЦОС на Младежко ДПС Мустафа Ахмедов и Станислав Анастасов, както и областният председател на ДПС – Смолян Салих Аршински.

„ДПС няма да се успокои и ще продължи борбата докато на всички хора започне да се гледа като на равни”, каза Местан. Етническите и религиозните различия не са заплаха за националната сигурност, това е демокрацията и това трябва да се покаже на 12 май с вота. В Смолян кандидатът за депутат от листата на ДПС д-р Петър Фиданов призова своите съграждани да подкрепят партия ДПС на 12 май. Общините Доспат, Борино и Девин ще правят съревнование с общините Мадан и Рудозем коя част от Смолянска област ще даде повече гласове за ДПС, каза още д-р Фиданов. Според него и Смолянска община може да участва в това благородно състезание, от което само могат всички да спечелят. Кандидатът за депутат Петя Ризова също прикани смолянчани да гласуват за партия ДПС, като заяви, че тя макар да не е от Родопите, се чувства повече родопчанка отколкото някои истински родопчани. Обясни още, че е избрала партия ДПС, защото е единствената либерална партия и не дели хората по етнос и религия.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе