Само четири партии в Смолян подписаха Споразумение за почтеност

 Само четири партии в Смолян подписаха Споразумение за почтеност

Само четири партии и коалиции в Смолян подписаха Споразумение за политическа почтеност на движение ДНЕС за вота на 5 октомври.

Споразумение за политическа почтеност и толерантност по време на кампанията подписаха в Смолян представители на политически партии и коалиции, регистрирали кандидатски листи за участие в парламентарните избори на 5 октомври. На инициативата на Движение за национално единство и спасение ДНЕС се отзоваха представители на “БСП –Лява България”, АБВ, Република БГ и “Обединена България”.

Участниците във вота приеха да предложат на българските граждани качествен политически дебат. „Те се ангажираха да не участват в практики, свързани с купуване на гласове и всички други действия, които могат да опорочат изборите и да поставят под съмнение вота на избирателите", съобщи областният лидер на движението в Смолян Златина Узунова.

Тя обясни, че в следващите дни и останалите лидери на политичеки парти и водачи могат да сложат подписите си под предложеното споразумение за политическа почтеност и толерантност по време на кампанията.

Вирни се горе