Поздравление от Д-р Даниела Дарикткова

Поздравление от Д-р Даниела Дарикткова

Скъпи ученици, учители и родители,

За мен е огромна чест да Ви поздравя с най-вълнуващият и хубав празник – първият учебен ден и откриването на новата учебна година. Този ден е изпълнен с трепета на първокласниците, мъдростта, която учителите носят в себе си и безгрижието на младостта.

Днес денят е най – вълнуващ за Вас, мили първокласници. Прекрачвайки прага на родното училище, Вие поемате по безкрайния път на познанието. Бъдете уверени, че всяко едно преодоляно стъпало ви извежда на по – широк и по – хубав път.

Празничният ден ми дава повод да засвидетелствам дълбокото си уважение към Вас, уважаеми учители. Вашият стремеж да изградите знаещи и можещи личности намира израз в техните високи постижения в образователния процес. Пожелавам Ви да съхраните енергията и вдъхновението на професионалисти, осъзнаващи обществената значимост на своята мисия. Скъпи ученици, лятото свърши, започват дълги дни, изпълнени с уроци. Приемете ги като условие за проява на вашата воля и упоритост, на жаждата Ви за нови знания. И бъдете спокойни – до Вас са вашите учители. Бъдете амбициозни и следвайте мечтите си!

На Вас родители, пожелавам търпение и любов, с които да споделяте усилията на вашите деца в техния път на образование, израстване и усъвършенстване!

Спорна учебна година !

Д-р Даниела Дариткова, областен председател на Жени ГЕРБ

Вирни се горе