Партия "Лидер" официално представя кандидатите за народни представители в Смолян

Партия "Лидер" официално представя кандидатите за народни представители в Смолян

Политическа партия “Лидер” официално ще представи на пресконференция утре от 11 часа в зала “Ротари” на хотел “Кипарис алфа” листата с кандидати за народни представители от 22 Смолянски избирателен район.

Водач на листата за област Смолян е Стилиян Никифоров Аврамов. Той е дългогодишният член на националния партиен съвет и административен секретар на ЛИДЕР е роден в гр. Монтевидео – Уругвай през 1973 год., където родителите му по това време са били на робота. Израснал е в Латинска Америка. Женен, баща на две деца – момче и момиче, икономист по образование, родопчанин по душа.

Втори в листата на партия Лидер е Христо Илиев Петров. Той е предприемач със собствен бизнес в шивашкия бранш. Два мандата общински съветник в Неделино, от които единия председател на Общинския съвет. Христо Петров е роден на 27.08.1958 г. Завършил е “Стопанско управление” във Великотърновския университет. В партия ЛИДЕР е от създаването й през 2007 год. Вярва в победата и винаги се цели към нея!

Трета в листата на партия Лидер за област Смолян е Антоанета Росенова Пелтекова. Родена е на 28.07.1984 г. в град Смолян.З авършила е “Счетоводство и контрол” във Варненски свободен университет “Черноризец Храбър” през 2007 г. Омъжена, майка на две момчета. В момента се грижи за второто си дете и работи по специалността си.

Начетвърто място е *Ахмед Еминов Бучев*.Той е бизнесмен, роден на 30.10 1967 г. в Мадан. Завършил е средното си образование в ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ВЕТЕРИНАРНА МЕДИЦИНА ИВАН П. ПАВЛОВ – СТАРА ЗАГОРА, специалност “Ветеринарен техник”. През 2006 година се е дипломирал във Варненския свободен университет, специалност “Стопанско управление”. В последните години се занимава със собствен бизнес.

Петата позиция е за икономиста Елисавета Ананиева Долапчиева. Тя е родена на 26.05.1961 г. в град Доспат. Завършила е Техникум по икономика, специалност “Промишленост и капитално строителство”. В периода 1990-1996 год. е работила в Оптичен завод “СОЛС” в град Доспат като главен счетоводител. В момента работи във собствената си фирма за счетоводни услуги. Омъжена, с две деца. Мечтае хората да бъдат здрави, да имат работа и да живеят спокойно!

Шести в листата на Лидер – Смолян е младият и успешен бизнесмен Али Али Таир, роден на 29.02.1988 г. в Борино. Той е магистър от Стопанската Академия “Димитър Апостолов Ценов”, специалност “Счетоводство и одит на нефинансовите предприятия”. Собственик и управител на фирма , която се занимава със строителство и търговия.

На седмо място е Здравко Асенов Сакалев, роден на 31.03.1971 г. в гр. Девин. Живее в родния си град, където работи и същевременно с това развива свой собствен дистрибуторски бизнес. Стреми се към подобрение на социалния статус на хората в региона, които би искал да вижда по-усмихнати и ведри. Ще работи за вдигане на жизнения стандарт и за добруването на родопчани!

На осмо място е предприемачът Йордан Радев Кавалджиев. Той е роден на 12.08.1947 г. в Баните. Завършил е “Икономика на строителството” в Икономическия институт във Варна. Дълги години е работил в Стопански отдел на Окръжния народен съвет в Смолян, а след това и в отдел Образование в Регионалния инспекторат на образованието към Министерство на образованието. В момента, въпреки че от няколко години е пенсионер, продължава да работи по европейски проект, свързан с изграждане на сушилня на билки и гъби, както и със запознаване на предприемчивите с възможностите за заетост по европейски програми и проекти за малкия и средния бизнес.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе