На Каптажа не искат добър човек за кмет, а работещ

На Каптажа не искат добър човек за кмет, а работещ

Жителите на смолянския кв. Каптажа, не искат добър човек за кмет, а работещ. Това стана ясно на поредната предизборна среща на кандидата за кмет на ДПС за Смолян Салих Аршински, с хората от горния край на квартала.“Кметът не трябва да е добър, а работещ. За съжаление през изтеклите години, градоначалниците ни са били всичко друго, но не и работещи“, категорични бяха хората. Те изразиха и своето неодобрение от факта, че само по избори се „маже“ с асфалт, а през останалото време не се прави почти нищо за тях. „Каптажа от един хубав квартал, досега управляващите го превърнаха в истинско предизвикателство за живеене. Улиците ни са в отвратително състояние. Сигурни сме, че няма села с подобни сокаци. Така стоят нещата и със спортните площадки. Някъде се правят прекрасни съоръжения за игра, а при нас ако има, то те са с двупотопни съоръжения“, коментираха още хората.

„Правилно сте забелязали, че там където управлява ДПС ситуацията не е такава. Не трябва да се поддавате на манипулации, на база обещания, а да гледате, кой какво е направил до сега, когато е бил в управлението на общината“, категоричен бе Аршински, който е и областен председател на ДПС – Смолян. „Ние тук никога сме нямали властта, но в общините, където управляваме, ясно може да се види, какво прави ДПС за хората и населените места. Това са фактите и ние можем да ги покажем и хората да ги видят, за разлика от другите. Ние не имитираме дейност, нито пък извършваме само козметични ремонти преди избори“, добави Аршински. Думите му бяха подкрепени изцяло и от народният представител Мустафа Карадайъ. „Направеното от ДПС е видимо и няма нужда да се коментира. Развитието на нашия край минава през управлението на ДПС“, добави Карадайъ.

На предизборната среща бяха още кандидатите за общински съветници Десислава Димитрова, Емилия Делиева, Даниела Солакова, Вижданка Младенова, Денислав Сираков и Владимир Бозов, който е и областен председател на МДПС, както и Ахмед Двуяк, Мустафа Юруков и Емилия Марангозова – представители на Академично дружество.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе