Лютви Местан в Борино: Кандидатите на ДПС ще насочат погледа на Европа към проблемите на Родопа планина

 Лютви Местан в Борино: Кандидатите на ДПС ще насочат погледа на Европа към проблемите на Родопа планина

Кандидатите на ДПС ще насочат погледа на Европа към проблемите на Родопа планина. Това заяви лидерът на Движението за права и свободи Лютви Местан в с. Борино, област Смолян. Поводът за посещението бе започналите в петък традиционни празници за населеното място. „За седем години се случиха много хубави неща за едрите земеделски производители, построиха се магистрали, но за малките населени места, като тези в Родопите не бе направено почни нищо. Евродепутатите на ДПС са гарант, че фокусът на Европа ще е насочен и към най-малкото населено място в България“, заяви Местан. Той гарантира, че и най-малките земеделски производители ще имат възможност да се възползват от еврофондовете, но за целта ще трябва да получат доверието на хората на 25 май, гласувайки с № 29.

Народният представител Мустафа Карадайъ, който е родом от Борино, благодари на хората за подкрепата на парламентарните избори през 2013 г., и ги призова отново да им гласуват доверие, за да подобрят значително жизнения им стандарт. Най-младата кандидат евродепутат Севим Мусак поиска по-добро бъдеще за своите връстници в България. „Не трябва младите хора да напускат страната, за да търсят развитие, те трябва да стоят тук и да получат необходимите условия за това в своята Родина. Това може да стане само с подкрепата на ДПС“, категорична бе Мусак.

В Борино присъстваха петима от кандидатите на ДПС за членове на Европейския парламент – Неджми Али, Станислав Атанасов, Елисавета Кехайова, Севим Мусак и Мустафа Карадайъ. Там бяха още областният лидер на ДПС Салих Аршински, общинските председатели на Смолян, Девин, Доспат и Мадан – д-р Петър Фиданов, Карамфил Каров, който е и зам.-областен председател, Пламен Айвазов и Хайри Садъков. Домакин на мероприятието бе кметът на община Борино Октай Алиев, който е трети мандат кмет от ДПС.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Вирни се горе