ЛИДЕР ще се бори за завръщането на хората в Родопите

ЛИДЕР ще се бори за завръщането на хората в Родопите

За да се оправи държавата в нея трябва в най-кратки срокове да влязат средства, подчерта на срещи с избиратели в Долен и Старцево водачът на листата на партия ЛИДЕР, област Смолян Стилиян Аврамов и допълни, че ЛИДЕР ще се бори това да се случи. Политикът сподели тревогата си, че в създалата се неблагоприятна обстановка няма да се намери инвеститор, който да вложи средства в какъвто и да е бизнес у нас. Икономистът по образование не скри, че процесът на съживяване на България няма да е нито лесен, нито кратък, както и че в него трябва да вземат участие всички, не само политиците.

И в двете села хората посочиха като основни проблеми обезлюдяването, следствие на липсата на работа. Аврамов се съгласи, че в случай че огромният проблем с поминъка бъде решен тази част на Родопите ще се превърне в едно от най-привлекателните места за живот в България. Политикът каза още, че с мъка вижда навсякъде в областта как хората страдат от недоимък и търсят варианти за работа в по-големите градове и извън страната, принудени да изоставят семействата си. Според него съживяването на животновъдството и земеделието би върнало хората по родните места. По думите му тежките условия, наложени в тези области от чиновниците, както и ниският размер на субсидиите трябва да бъдат незабавно променени. Смолянският ЛИДЕР увери гостите на срещите, че нито една партия не е в състояние да открие 250 хил. места, затова оставя това неизпълнимо обещание на големите партии. Той сподели, че сред основните негови и на съпартийците му приоритети е да бъдат да създадени благоприятни за развитието на бизнеса условия. Според Аврамов процесът на съживяване на България ще е дълъг, затова и ще изисква загърбване на партийните интереси и работа на всички парламентарно представени партии в тази посока. Стилиян Аврамов и вторият в листата на ЛИДЕР-Смолян Христо Петров алармираха, че апелът им към останалите партии в областта да поделят средствата, необходими за животоспасяващата манипулация на Светлана Килявкова, която се нуждае спешно от трансплантация на костен мозък, не е чут.

Призивът на политиците от ЛИДЕР, за който до момента сякаш останаха глухи останалите партии е необходимата сума от 80 000 евро да бъде акумулирана във възможно най-кратки срокове от предизборните бюджети на партиите и коалициите, борещи се за мандат от Смолянска област. От ЛИДЕР обещаха веднага след празниците да свикат пресконференция на тази тема.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Вирни се горе