КНСБ събра кандидати за кметове на Смолян на една маса

КНСБ събра кандидати за кметове на Смолян на една маса

Днес се проведе дискусия между кандидатите за кметове/общински съветници и синдикалния актив на КНСБ в гр. Смолян. На срещата бяха обсъдени приоритетите в политиките на местно ниво, засягащи трудовите хора и населението в гр.Смолян. Специално внимание се обърна на въпросите, касаещи възможностите за повишаване на заплатите на служители в Общинска администрация Смолян, възможностите за подобряване на условията на труд в Регионална библиотека „Николай Вранчев”, Регионален исторически музей „Стою Шишков”, Художествената галерия и Планетариума. Наред с това бяха обсъдени и въпроси, свързани с устойчивото съществуване на Ансамбъл „Родопа”, Духов оркестър – Смолян и Родопски драматичен театър „Николай Хайтов”. С кандидатите за местната власт бяха дискутирани и въпроси относно приоритетните в програмата им инфраструктурни проекти в Община Смолян, свързани с подобряване достъпа до здравеопазване, образование и социални услуги.

Лидерът на синдикатите в Смолян Тодор Капитанов поясни, че за участие в дискусията са били поканени представителите на политическите партии ГЕРБ, БСП, ДПС, Реформаторски блок, АБВ, НФСБ и Атака.

Той благодари за толерантната и конструктивна среща на представителите на ГЕРБ, БСП, ДПС и Атака! “Очаква ни тежка предизборна кампания. Успех на всички участници! Нека най-добрият победи!”, пожела Капитанов.

Вирни се горе