Кандидатите за народни представители от ГЕРБ в 22-и МИР Смолян

              Кандидатите за народни представители от ГЕРБ в 22-и МИР Смолян

  1. Д-р ДАНИЕЛА АНАСТАСОВА ДАРИТКОВА – ПРОДАНОВА

Родена на 28.09.1966 г. в гр. Пловдив. Магистър по медицина от Санкт Петербургския медицински педиатричен институт и магистър по Здравен мениджмънт, завършен в Медицинския университет в София.Народен представител и председател на здравната комисия в 41-то НС. Преди избирането й за депутат през 2009 г. е общински съветник в ОбС – Смолян. Работи като титуляр на практика за първична медицинска помощ /общопрактикуващ лекар/. Областен ръководител на ЖЕНИ ГЕРБ – Смолян. Омъжена, с едно дете.

  1. НЕДЯЛКО ЖИВКОВ СЛАВОВ

Роден на 16.07.1973 г. в Златоград. Магистър по икономика от Икономическия университет във Варна. Народен представител в 41-то НС. Финансов анализатор във фирма”Родопи Еко Проджектс” ООД. Бил е общински съветник в община Златоград и зам.-областен управител на област Смолян до влизането му в парламента през 2011 г. Общински ръководител на ПП ГЕРБ – Златоград. Женен, с едно дете.

  1. Д-р КРАСИМИР МИТКОВ СЪБЕВ

Роден на 30.12.1968 г. в Мадан. Магистър по анестезиология и интензивно лечение, обществено здраве и здравен мениджмънт. Работи като зам.- директор по медицинските дейности в МБАЛ „Д-р Братан Шукеров” АД – Смолян. Семеен, с едно дете. Представител от гражданската квота.

  1. МАРИН ТАШЕВ ЗАХАРИЕВ

Роден на 30.12.1982 г. в Смолян. Висше образование по право от ПУ „Паисий Хилендарски” – Пловдив. Работил е в адвокатска кантора в Пловдив, както и за международна компания за недвижимите имоти. Сертифициран консултант по европейски проекти от Американския университет в България. Заместник- кмет на община Смолян. Организационен секретар на смолянската общинска структура на партията.

  1. МИЛКА МИКОВА МАНЕВА

Родена на 07.06.1985 г. в Смолян. Бакалавър по специалността учител по физическо възпитание и треньор по вдигане на тежести – НСА, София. В продължение на 10 години е национален състезател по вдигане на тежести. Общински съветник от гражданската квота на ПП ГЕРБ в община Смолян.

  1. ШУКРИ АСАНОВ ХАЛИЛОВ

Роден на 28.07.1978 г. в Рудозем. Професионален бакалавър по електротехника – Технически колеж „Джон Атанасов”, София. Месторабота – частна фирма „Мултитрейд” ООД гр. Рудозем. Общински съветник от квотата на ПП ГЕРБ в община Рудозем. Семеен, с две деца. Общински ръководител на партийната структура в Рудозем.

  1. РОСИЦА КИРИЛОВА КАРАДЖОВА

Родена на 22.08.1958 г. в Перник. Магистър по български език и литература от ПУ „Паисий Хилендарски” – Пловдив. Следдипломна квалификация в Софийския университет. Старши учител в ГПЧЕ „Иван Вазов” Смолян. Общински съветник от гражданската квота квотата на ПП ГЕРБ в община Смолян. Семейна, с две деца.

  1. ДИМИТЪР ДАНЧЕВ НАСТАНЛИЕВ

Роден на 13.10.1984 г. в гр. Девин. Магистър по икономика от Стопанска академия „Д. А. Ценов” – гр. Свищов. Главен експерт в Дирекция ФСДБ на община Смолян. Областен координатор на МГЕРБ – Смолян.

Вирни се горе