Хайри Садъков: ДПС ще бъде гарант за правителство, което ще бъде стожер за свободата на всички български граждани

 Хайри Садъков: ДПС ще бъде гарант за правителство, което ще бъде стожер за свободата на всички български граждани

„ДПС ще бъде гарант за правителство, което ще бъде стожер за свободата на всички български граждани“, това заяви водачът на листата на Движението в област Смолян Хайри Садъков, на предизборна среща в Чепеларе.

„България ще стане наистина демократична страна, когато тя гарантира основните човешки права. Държавата трябва да бъде инструмент на българското общество. Политиците на ДПС са наясно, че всяко решение има както пряко действие и резултати, така и индиректно въздействие и последствия и поради това са отворени за корекции от гражданите и обществото“, добави Садъков. Той бе категоричен, че от ДПС виждат, че мнозинството от български граждани живеят в условия под прага на бедността, като в същото време националистически и популистки формации им предлагат лесни и простовати решения, базирани на концентрацията на властта в силна ръка.“ Именно този подход лиши мнозинството български граждани от възможността да контролират властта. Концентрацията на властта не е решението, а един от основните проблеми на страната ни“, категоричен бе още Хайри Садъков.

Хората от Чепеларе, поставиха редица проблеми пред кандидат-депутатите на ДПС. Те се оплакаха от лоша инфраструктура и липса на политика, за решаване на демографските проблеми. Според тях, не се прави нищо от местната и централна власт на този етап, за подобряване на живота на населението в общината. Те смятат, че вмсето развитие, което очакват се сблъскват с разпад и разруха.

„Трудно е, но от там където идваме ние, общините се развиват. Там където управляват кадри на ДПС не е така“,коментира Садъков. Неговите думи бяха подкрепени и от инж. Емил Кехайов, който е на осма позиция в листата за област Смолян на ДПС.

„Трябва да гледате в перспектива, да работите и да имате хора в местния Общински съвет, чрез които да ви се чува гласа. Ние сме тук, за да работим в тази посока, за да има развитие и във вашата община“, добиви инж. Кехайов.

Представителят на община Чепеларе в листата на ДПС Филип Делисивков, също призова хората за подкрепа, за да могат да работят по набелязаните от тях цели.

„Искаме подкрепа, защото само чрез нея, ние можем да получим правото да отстояваме вашите права, а те са елементарни. Просто да живеете в нормален град, с добри пътища, да има добро почистване и облекчения за младите семейства“, добави Делисивков.

За специално внимание за младите хора се обяви и областният лидер на младежката структура на ДПС инж. Шебан Билянов. „Не мислимо е развитие, без специални грижи за младите. В противен случай ще продължим да гледаме, как те се изнасят и нашите хубави села и градове обезлюдяват“, коментира арх. Билянов.

На предизборната среща пресъстваха още, членове на местните структури, активисти и симпатизанти на ДПС.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе