„ГОРДА България” направи „СВОБОДЕН КОЦЕРТ ЗА СВОБОДНИ ХОРА”

„ГОРДА България” направи „СВОБОДЕН КОЦЕРТ ЗА СВОБОДНИ ХОРА”

Коалиция „ГОРДА България” проведе концерт под надслова „Свободен концерт за свободни хора”. Събитието стартира в 18.00ч. в Южен парк, гр.София.

Лидера на Коалицията г-н Слави Бинев, както водачи и хора участващи в листите на „ГОРДА България”се сляха с многолюдната тълпа и заедно се забавляха на изпълненията на едни от наи-добрите поп и хип-хоп изпълнители в момента.

В неделния следобед пред лятната сцена на парка се откроиха с присъствие и проф.Боян Дуранкев, г-н Румен Ралчев, г-н Стефан Софиянски, г-жа Поли Карастоянова, г-жа Мария Бонева, г-жа Юлияна Дончева, г-н Павел Чернев и още кандидат депутати от листите на Коалицията.

От сцената г-н Софиянски и колегите му призоваха Слави Бинев да се качи при тях, след което той шеговито заяви, че при победа на дванадесети май песни ще изпълняват те – „Ако на дванадесети май победим г-н Софиянски, проф. Дуранкев и г-жа Карастоянова ще пеят, а формацията ще кръстим –Тритон.”

Със закачка те приветстваха присъстващите на концерта и след като пожелаха изкарването да бъде весело за всички се присъединиха към публиката. Веднага след това мястото си на сцената заеха Скилър, Лейди Би, Лора Караджова, 100 кила, Алекс П и балет Нова.

Не ни остава друго освен да чакаме и да се надяваме на победа за бюлетина №36 и да чуем формация „Тритон”.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Вирни се горе