Д-р Фиданов към жителите на смолянския кв. Невястата: Имате уникалната възможност квартала да си има депутат

 Д-р Фиданов към жителите на смолянския кв. Невястата: Имате уникалната възможност квартала да си има депутат

"Имате уникалната възможност квартала ви да има депутат в следващото Народно събрание“, това заяви кандидата за народен представител д-р Петър Фиданов. В четвъртък част от листата на Движението за права и свободи бе на среща с жителите на смолянския квартал Невястата. „За първи път имате тази възможност и не трябва да я пропускате. Петя Ризова е трета в нашата листа, а тя е жител на този квартал, едва ли ще намерите по-добър човек, който да устоява интересите ви“, добави д-р Фиданов, който е на пета позиция в листата на ДПС в Смолян. Той призова хората да направят правилния избор и да изберат № 40 в интегралната бюлетина на 12 май. За връщане на демокрацията в ръцете на хората призова и Петя Ризова. „Аз от скоро съм в редиците на ДПС, но вече се чувствам много добре и това е благодарение на моите колеги, които ме приеха като равна с тях. Никой от тях не ме попита каква религия изповядвам, каква съм или нещо от този род. Точно затова съм тук. ДПС е единствената либерална партия и дава шанс на всички. Не разбирам какъв е този страх да признаеш, че ще гласуваш за ДПС, аз ще го направя, направете го и вие. При нас има доста млади и кадърни хора, призовавам техните връстници също да проявят по-голяма политическа активност и всички заедно да върнем демокрацията в страната и да спрем мизерията“, добави Ризова. Жителите на квартала бяха уверени от областният лидер на ДПС Салих Аршински, че в лицето на представителите на движението те ще имат истински представители на народа. „Всички знаете къде ни се намира партийния офис и може да търсите избраниците си там, като им поставяте вашите проблеми и въпроси. Ще има приемни, в които ще ви чакат всички, които сте избирали – общински съветници, кметове и депутати. В никой случай няма да се прекъсва връзката между тях и хората“, обеща Аршински. Той наблегна на платформата на ДПС, чрез която ще се търси бързо излизане от кризата, стабилизиране на бизнеса и повишаването да доходите. „На мен лично ми омръзна да говорим за грешките на предишните, не че те са малко и не заслужават внимание. Аз обаче искам да ви кажа какво ще правим и как искаме да променим страната в положителна насока. Всички вие получихте нашата платформа“, коментира Аршински.

Жителите поставиха доста въпроси пред представителите на ДПС, като в по-голямата част те бяха отново за работата на общинската власт. Хората се оплакваха от лоши улици и липса на внимание от общинарите. „Преди избори идват, говорят, а после ги няма никакви. Уж ние си избираме кмета, а после не можем да влезнем при него, камо ли да го попитаме какво става с обещанията“, жалваха се хората. Беше изразено и сериозно притеснение за състоянието на гората. „Едни дойдоха на власт и въведоха заменките, други раздадоха ловните стопанства, разграбиха и съсипаха гората без да се замислят, че никоя партия не е създала и няма право да върши подобни кощунства, спрете това нещо“, призоваха хората.

На срещата с жителите на кв.Невястата присъства общинският председател на ДПС Сафедин Чикуртев, както и представители на МДПС.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе