Д-р Дариткова пред жители на Смилян: Ние сме реалисти и знаем, че чудодейните обещания няма как да се изпълнят

Д-р Дариткова пред жители на Смилян: Ние сме реалисти и знаем, че чудодейните обещания няма как да се изпълнят

Ние сме реалисти и знаем, че чудодейните обещания няма как да се изпълнят. Живеем в трудни времена, когато само с упорит труд и ясни перспективи може да се случат позитивни неща. България пое по пътя на сигурното европейско бъдеще. Това е посоката, която ние искаме да следваме. Затова и отборът на ГЕРБ, с който се явяваме на тези избори, е изграден от професионалисти. Ние не се откъснахме от проблемите на хората. „С чиста съвест заставаме пред вас“, заяви пред жители на село Смилян водачът на листата на ПП ГЕРБ д-р Даниела Дариткова. Срещата се проведе в събота и заедно с нея бяха кандидатите за депутати д-р Красимир Събев, Марин Захариев, Милка Манева, Шукри Халилов, Роси Караджова и Димитър Настанлиев, придружени от областния координатор на партията Николай Мелемов.

„Ние идваме не само за избори. Стараем да бъдем през цялото време близо до хората и да решаваме проблемите им. Това беше типично за нашето управление. Отборът на ГЕРБ, с който се явяваме на тези избори, е изграден от професионалисти”, допълни тя. „Всички знаят, че аз съм абсолютно открита, откриваема и съм била редовно в района, който представлявам. Смятам, че достойно представих Родопите и Смолян като народен избраник. Натрупах доста опит и знания, попадайки от сферата на здравеопазването в здравната политика. Положихме големи усилия да привлечем инвестиции в лечебните заведения на региона. Болницата в Смолян спечели проект за 7,5 млн. лева, общинската болница в Златоград – за 2 млн. лева. Надяваме се в следващия период да се направят подобни проекти за МБАЛ – Мадан и за медико-диагностичен център в Рудозем, защото там има проблем с оборудването на рентгена и лабораторията. Там, където сме постигнали добра комуникация и разбиране с местната власт, нещата се случват. Ние никога не сме делили нито кметовете, нито хората според тяхната партийна принадлежност. Управлявахме България така, че всеки, който работи и е инициативен, да намира възможности да реализира своите идеи. Това ще бъде наша политика и за в бъдеще”, подчерта д-р Дариткова.

По думите на Марин Захариев ситуацията в страната може да се подобри само с растеж на икономиката. Всичко друго означава заеми. „Алтернативата на ГЕРБ е БСП и ДПС. Ние много добре знаем какво могат те и какво направиха за България в условия на икономически подем и инвестиции в цяла Европа. Тази алтернатива е неприемлива. Помните обектите като Цанков към и Водното огледало с тройно оскъпяване. Помните „Батко и братко” и спрените европейски фондове. Това, което БСП и ДПС ни предлагат, са само думи. То няма как да се случи. Европа ясно подчерта, че има доверие на ГЕРБ и еврофондовете за страната бяха възстановени. Надяваме се да няма резки завои наляво, за да не свалим отново нивото на усвояване на еврофондовете до 2%, както ги сварихме. Затова ви моля да гласувате разумно”, каза кандидатът за депутат.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе