Боян Кехайов е новият кмет на Неделино

Боян Кехайов е новият кмет на Неделино

Снощи Неделино празнува победата на независимия кандидат Боян Кехайов срещу дългогодишния кмет Стоян Беширов. Жителите на общината излязоха на площада и скандираха „Победа!”. Сред тях беше и новият кмет Боян Кехайов.

Припомняме,че Боян Кехайов е зам.-директор на Областната дирекция на МВР в Кърджали. Той излезе в отпуск, за да се включи в предизборната надпревара и бе от малцината независими кандидати публично обявили даренията за предизборната си кампания.

Боян Кехайов е роден на 7 април 1974 г. в Неделино. Завършил е висше образование в УНСС, специалност „Управление на териториални системи – области и общини", след това и право в ЮЗУ – Благоевград. В системата на МВР е от 1999 г. Започнал е като оперативен работник по икономическа линия в РУП Ардино, преминава през длъжностите началник група, шеф на управлението в града и става началник-сектор икономическа полиция в ОД на МВР Кърджали, а миналата година е директор. В момента е зам.-директор на областната дирекция със звание „комисар”. Семеен, с едно дете.

Вирни се горе