Апел за светлина за Светлето

Апел за светлина за Светлето

Всяка от общо тридесет и двете листи да внесе средства по сметката на Светлана Килявкова, която се нуждае спешно от трансплантация на костен мозък, апелира водачът на ЛИДЕР в област Смолян Стилиян Аврамов.

Призивът на политика е необходимата за извършването на животоспасяващата манипулация в Турция сума от 80 000 евро да бъде акумулирана във възможно най-кратки срокове от предизборните бюджети на партиите и коалициите, борещи се за мандат от Смолянска област. Простите сметки сочат, че необходимата сума ще бъде събрана до стотинка, в случай че всяка от партиите направи дарение по сметката на Светлето в размер на 5000 лева. Смолянският ЛИДЕР съобщи, че партия ЛИДЕР вече е внесла своя дял от така необходимите средства, които ще върнат здравето и усмивката на младото момиче, нейните родители и приятели!

По думите на Аврамов няма нищо по-важно от човешкия живот. Той припомни, че трансплантацията е спешна и трябва да се осъществи възможно най-бързо, защото лекарите се опасяват, че болестта може да се активизира отново. В заключение смолянският ЛИДЕР подчерта, че последното, което желае е да използва тази проява на човечност за политически пиар. Той специално помоли конкурентите си в предизборната надпревара да пренебрегнат факта, че инициативата е на ЛИДЕР, както и че са политици, а да постъпят като ИСТИНСКИ ЧОВЕЦИ и заедно да се опитат да върнат щастието на семейството на Светлето и нейните близки!

Сметката, по която можете да изпращате средства е:

IBAN: BG77 CECB 9790 1087 6209 00

BIC CECBBGSF.

Титуляр: Светлана Килявкова

Централна Кооперативна Банка

Или чрез pay pal:

paypal: st.kil@abv.bg

Вирни се горе