Александър Симов: АБВ и ГЕРБ са една партия, кметове на Борисов в Родопите посещават мероприятията на Първанов

  Александър Симов: АБВ и ГЕРБ са една партия, кметове на Борисов в Родопите посещават мероприятията на Първанов

Вече няма тайна, че АБВ и ГЕРБ са една партия, това заяви в Златоград кандидатът за евродепутат от Коалиция за България Александър Симов. Той бе на посещение в Смолянско, като в рамките на деня проведе срещи с жителите на Златоград, Неделино, Старцево и Средец.

Симов посочи, че кметът на Златоград Мирослав Янчев от ГЕРБ е бил на партийно събрание на формацията на експрезидента Георги Първанов. Кметът е подкрепил и концерт в Смолян с други видни представители на партията на Борисов.

„Самият факт, че представители на ГЕРБ участват в мероприятия на АБВ показва, че двете партии са едно”, категоричен бе Симов.

Според кандидата за член на ЕП впрягането на подобни сили срещу БСП показва, че столетницата е силна партия, от която се страхуват. „Изборите за Европейски парламент на 25 май са последен шанс за спасение на европейската мечта и социална Европа, заяви Симов. Той добави, че в България изборите са залог за това, че не само ще продължи социалната политика на правителството, но и ще продължи политиката по доходите, което в момента е най-важното за хората. „Изборите са важни, а залога е голям”, категоричен бе Александър Симов.

Срещите в четирите населени места преминаха при голям интерес. Хората от двата региона настояха БСП да продължи справедливата политика спрямо регионите, както и да довърши пенсионната реформа, защитавайки онеправданите.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе