№ 3 в Смолянската листа на ДПС Петя Ризова: Време е вече ДПС да има жена депутат от нашия район

№ 3 в Смолянската листа на ДПС Петя Ризова: Време е вече ДПС да има жена депутат от нашия район

„Време е вече Движението за права и свободи да има жена депутат от нашия регион“, това заяви третата в кандидат-депутатската листа на ДПС в Смолян Петя Ризова по време на среща с Женското дружество в рудоземското село Елховец.

„Жените има какво да покажем, тъй като имаме добри качества, а в повечето случаи показваме по-голяма упоритост и предвидливост от мъжете. Сега в листата сме само две дами, но се надяваме на следващите избори да не отстъпваме на мъжете, а защо не да не сме и мнозинство“, коментира Ризова. Сбирката беше организирана от председателката на структурата на жените в Рудозем Евелина Кехайова. Женското дружество е учредено на 11 март т.г и вече наброява над тридесет дами.

Освен Ризова на срещата беше поканена и седмата в листата от региона Росица Станевска. Групата бе поздравена и от водача на ДПС в Смолянския 22 – ри МИР Мустафа Карадайъ, който пристигна в с. Елховец заедно с д-р Владимир Янков, който е на втора позиция. С тях беше областният лидер на ДПС Салих Аршински, както и членове на общинската структура на партията.

Преди това кандидат-депутатите, заедно със Салих Аршински посетиха хората от няколко рудоземски села, като в Чепинци бяха им поставени редица въпроси относно затрудненията на местния бизнес. Работодатели се оплакаха, че правилата за кандидатстване по Европейски програми за подобряването на работната среда са направени така, че от тях да се възползват големите фирми, а не дребният и малък бизнес. „Тези хора заслужават да им издигнат паметник, а не да ги мачкат“, категоричен бе Мустафа Карадайъ. „Ние много добре познаваме проблемите в нашия край и ще се опитаме да ви помогнем с каквото можем. Родопчанина заслужава по-добър живот и ние ще работим в тази посока“, каза още Карадайъ.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Вирни се горе