Салих Аршински:След като спечелим изборите, всеки инвеститор е добре дошъл в Смолян

Салих Аршински:След като спечелим изборите, всеки инвеститор е добре дошъл в Смолян

След като спечелим изборите, всеки инвеститор ще бъде добре дошъл в Смолян, това обяви кандидат-кметът на ДПС за Смолян Салих Аршински на предизборна среща с жителите на кв. Горно Влахово. Поводът за думите му бяха изразените съмнения от страна на присъстващите, за картел между крупните работодатели в Смолян и общината, като по този начин си позволявали и да поддържат ниски заплати на служителите си, тъй като хората нямали избор . „Тези думи за картела не ги чувам за първи път. Аз мога да Ви уверя, че всеки, който идва с добро в Смолян и общината ще получи пълно съдействие от нас, за да инвестира и да отваря нови работни места, защото само по този начин може да се намали безработицата и жизнения стандарт да се повиши“, категоричен бе Аршински, който е и областен председател на ДПС – Смолян. Той бе категоричен, че за да се привлекат и крупни инвеститори е необходимо и да има добра инфраструктура, а сегашното й състояние е далеч от желаното.

Хората от смолянския квартал се оплакаха и от липсата на детска площадка, както и с дългогодишен проблем с преминаващото от там дере. „Водим се, че живеем в квартал на Смолян, а нямаме елементарна детска площадка и сме принудени да караме децата и внуците си в съседни, за да си играят, това просто е необяснимо. За дерето, кой ли не ни обещаваше, че ще реши проблема, но и това не се случи. Всички управляващи до момента са идвали при нас, само по време на избори, а след това ни забравят“, констатираха възмутено хората. „Ако някой Вие лъгал, то Вие знаете точно кой е той и му търсете сметка от него, ние не поемаме ангажименти, без да можем да ги изпълним. Доколкото чувам и виждам, поставените от вас проблеми са изцяло в приоритета на месната власт. Има няколко варианта за да не са решени до сега, или не знаят как, или пък не искат“, добави Аршински. Присъстващите на срещата разказаха още, че по документи една от улиците излиза, в близост до главния път, в района на бензиностанцията, а реално не е така. „Явно някой е усвоил някакви средства и улицата е готова по документи, а реално това не е така“, коментираха хората.

На срещата в кв. Горно Влахово бяха още кандидатите за общински съветници на ДПС Емилия Делиева, Десислава Димитрова, Елеонора Табакова, Емил Хаджиев, Милен Журналов, Денислав Сираков и Владимир Бозов, който е и областен председател на МДПС, както и Ахмед Двуяк, Мустафа Юруков и Мария Марангозова – представители на Академично дружество.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе