Салих Аршински: Ние от ДПС желаем да бъде сменен моделът и философията на управление на община Смолян

Салих Аршински:  Ние от ДПС желаем да бъде сменен моделът и философията на управление на община Смолян

Уважаеми жители на община Смолян, остават броени часове до деня на избора.

На 25 октомври не просто избираме поредният градоначалник, общински съветници и кметове на кметства. Ние от ДПС желаем да бъде сменен моделът и философията на управление на община Смолян – сърцето на Родопа планина. Искаме прозрачно и справедливо управление, искаме подобряване на бизнес-средата и откриване на нови работни места. Истинско развитие на туризма, модерно и съвременно образование и здравеопазване. Искаме да върнем духът на Родопчанина, а това минава през грижа за културните институции. Младите хора напускат общината, лишени от перспектива, за по-добър живот, това трябва да спре. Искаме да възстановим спортните традиции на Смолян. Младите хора са един от най-важните ни приоритети в платформата ни за управление.

Отношението на управлението към възрастните, самотните и социално слаби наши съграждани е показател за човещина. А то в изминалите години бе отношение на безразличие, празни обещания и откровени лъжи. Това трябва да се промени и Ние заедно ще го направим. Ние от ДПС, искаме нашата община да е нормално място за живеене. Нашето управление ще е с еднаква грижа, както за градския център, така и за кварталите и селата. Управление, което ще живее с болките на жителите на общината през идващите четири години. Управление далеч от олигархични и тяснопартийни обвързаности.

Скъпи Родопчани, от 25 години община Смолян се управлява от леви и десни политически субекти, резултатът е един и същ и той не е добър за всички нас.

Ние от ДПС сме доказали, че можем… **

Вие решавате, а правилният избор е № 16 в бюлетините за местна власт в община Смолян.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе