Поздравление от Стефан Сабрутев-кандидат за кмет на Смолян, издигнат от БСП

Поздравление от Стефан Сабрутев-кандидат за кмет на Смолян, издигнат от БСП

ПОЗДРАВЛЕНИЕ

ПО СЛУЧАЙ МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА 1 ОКТОМВРИ

ОТ СТЕФАН САБРУТЕВ, КАНДИДАТ ЗА КМЕТ НА СМОЛЯН, ИЗДИГНАТ ОТ БСП, УПРАВИТЕЛ НА „ЧЕЧОСАН” ЕООД

ДО ПЕНСИОНЕРСКИТЕ КЛУБОВЕ

И ВСИЧКИ ВЪЗРАСТНИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА СМОЛЯН

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

СКЪПИ НАШИ РОДИТЕЛИ,

Днес имаме повод да засвидетелстваме нашата почит пред дълголетието и житейската мъдрост по случай 1 октомври, Международния ден на възрастните хора. Ние Ви ценим, обичаме и уважаваме – простете ни, че не винаги го казваме и показваме в такава степен, в каквато заслужавате. Пред нас е Вашият пример на изпълнен с труд живот, в който дадохте всичко – енергия, себеотрицание и вяра, за да съградите по-добро бъдеще за децата си. Стремежът да бъдете полезни на семейството си и на обществото винаги Ви е давал сила, дори когато Ви е било много трудно. Въпреки посребрените коси, уморените очи и издайническите бръчки, продължавате да бъдете надеждна опора за деца и внуци с благородната всеотдайност на любящи родители и с натрупания житейски опит.

Благодарим Ви! За преодолените тревоги и страдания, за грижите, за добродетелите и моралната опора, за гражданската отговорност, с която градихте общината и България. Даваме си сметка, че държавата и обществото са в дълг към българските пенсионери. Уверявам Ви в нашата съпричастност и подкрепа за активен живот на възрастните хора, достойни старини и солидарност между поколенията. Изразявам нашето преклонение и признателност за Вашето пълноценно участие и заслуги в общественото развитие. Разчитаме на вашата отзивчивост и инициативност в общите ни усилия за промени към по-добри бъднини.

Бъдете живи и здрави! Запазете младия си дух! Радвайте се на обич, топлота, разбирателство и сплотеност в своите семейства. Нека Ви очакват много хубави празници!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе