Николай Мелемов: Гласувах с мисълта за Смолян и неговото европейско бъдеще

Николай Мелемов: Гласувах с мисълта за Смолян и неговото европейско бъдеще

Гласувах с мисълта за Смолян и неговото бъдеще. Аз съм оптимист и съм сигурен, че градът и общината ни имат много добро европейско бъдеще, но се моля България да има стабилно правителство, на което Европа да има доверие, за да може тези над 70 млн. лв., които са гласувани за Смолян, да дойдат тук и да променят нашия град към по-добро. Това заяви областният координатор на ГЕРБ в Смолян и кандидат за кмет на общината Николай Мелемов пред журналисти днес.

Досегашният кмет на Смолян гласува в 11,30 часа в Младежкия дом, след като изчака половин час, докато дойде редът му. Той пристигна заедно със съпругата си Валентина, майка му Мария, както и семействата на брат му Христо и на сина му Тодор.

„Гласувах също за референдума, защото това е шанс на милиони българи, които са зад граница, да дадат своя вот“, посочи Мелемов. Коментирайки високата избирателна активност, която регистрират комисиите в общината, той каза, че хората мислят за града и виждат, че нещата се случват. Мелемов смята, че хората имат надежда и вярват, че със своя глас могат да повлияят на бъдещето на Смолян.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Вирни се горе