Кандидатът за кмет на Девин от ГЕРБ Красимир Даскалов: Аз ще правя политика с човешко лице

Кандидатът за кмет на Девин от ГЕРБ Красимир Даскалов: Аз ще правя политика с човешко лице

ПП ГЕРБ-Девин представи пред препълнената зала на Дома на културата кандидатите си за кмет, общински съветници и кметове на населени места. „Аз ще правя политика с човешко лице. Ще бъда достъпен и във ваша услуга. Това означава пълна отчетност в работата ми, открито управление и гражданско участие в решаването на наболелите в общината въпроси“, заяви кандидатът за кмет от ПП ГЕРБ Красимир Даскалов. Той изрази своето безпокойство от нарастващата безработица и демографския срив в общината. “Ако тези тенденции продължат да се развиват и през следващите 4 години, няма ли нашият роден град и населените места да се превърнат в район със затихващи функции – с училища без ученици, с детски площадки без деца, с улици, по които никой не минава“, заяви кандидат-кметът от ГЕРБ. Красимир Даскалов засегна и темата с болницата в града, с която много се спекулира. „Тъй като стана ясно, че това ще бъде водещ лайт мотив в кампанията на нашите опоненти, ще кажа следното: не е по силите на един човек, пък бил той и кмет на община, да отвори затворена вече болница. Заслуга за отварянето на девинската болница имате всички вие, както и населението на останалите две общини Доспат и Борино. Нека не се поддаваме на дребни манипулации и внушения, че видите ли, ако бъда избран за кмет от ПП ГЕРБ, болницата отново ще затвори врати. От една година и повече страната се управлява от правителство, излъчено от ГЕРБ и болницата продължава да съществува. Уверявам ви, че ако аз, като представител на управляващата партия, бъда избран за кмет на община Девин, ще направя всичко възможно с помощта на правителството болницата не само да продължи да функционира, но и да се подобри качеството и да се разшири спектърът на предлаганите на пациентите услуги!“, декларира Даскалов.

При обиколките по населените места в последните дни той констатирал множество проблеми. „Натъкнахме се на пълно безхаберие! В кв. Настан има улица, по която не може да мине линейка, ако се наложи. Същото е в с. Гьоврен. Станахме свидетели на това как младо момче с доброволен труд е развило Беденската баня, за да се използва от всеки нуждаещ се. И веднага тръгнаха да му създават пречки, за да може тя да бъде дадена за стопанисване на свои хора. В същото време с помощта и усилията на моя екип, с подкрепата на местни бизнесмени и областната управа започна подмяната на водопровода в Лясково, където от чешмите течеше кал. Почистихме дерето в Чуреково, което е задръстено още от пролетта и при нови дъждове може да подкопае основите на сгради в селото. Създадохме условия за предвижване на инвалид в кв. Настан – нещо, което е очаквал цели 9 години. Понякога за решаването на проблемите на хората не се иска нито много време, нито много средства, а воля и желание да помагаш! Вярвайте ми, ние сме хора на действието!“, заяви Даскалов. Той каза още, че ще работи с екипа си приоритетно за подпомагане на местния бизнес – без задкулисни схеми и за премахване на корупционните практики на местно ниво, за да се подобри инвестиционният климат в общината, че планира в предстоящите срещи по населените места да дискутират и всички проблеми на образованието и селското стопанство, които вълнуват хората. „Искам да остана и ще остана такъв, какъвто ме познавате Вие. Аз съм човек, който може да носи отговорност, всички които ме познават, знаят това. Готов съм да поема кормилото на община Девин – за видими резултати за моя град и нашата община“, декларира Даскалов.

На събитието бяха представени кандидатите за общински съветници от листата на ПП ГЕРБ Девин, както и кандидатите за кметове на кметства в общината. Сред тях има учители, лекари, икономисти, предприемачи, доказани професионалисти в сферата на туризма.

Гост на събитието беше депутатът д-р Даниела Дариткова. „Изключително съм щастлива, че сте толкова многобройни, защото това означава доверие. Има нещо символично, че днес, на 5 октомври, една година след парламентарните избори, сме тук в Девин. Благодаря Ви за убедителната победа на ПП ГЕРБ в община Девин на миналите избори. И съм сигурна, че и на тези избори Вие ще подкрепите кмета и кандидатите за общински съветници и кметове на населени места в общината на ПП ГЕРБ. Защо вярвам във Вашата подкрепа? Защото това е достойният кандидат с доказани морални качества, местен човек, който ще разчита никога да не загуби вашето доверие. Човек, който ще управлява прозрачно и ще разчита на реда и законността. Ще даде на Девин това стопанисване, от което винаги се е нуждаела вашата община. Вярвам, че Красимир Даскалов е бъдещият добър стопанин на Девин и общината. Няма как един кмет да бъде успешен, без да има добър екип. Това е отборът на ГЕРБ – хората, които ще подкрепят кмета във всичките му начинания. Затова моля подкрепете нашата листа за общински съветници. Защото едно убедително присъствие на ПП ГЕРБ в ОбС ще гарантира, че всичко, което Краси заяви, че ще се реализира без излишни спънки. Винаги сме разчитали на достойни хора, които работят не за себе си – такива са и кандидатите за кметове на населените места. Пътят на държавата и ПП ГЕРБ е път на европейско развитие на страната ни и родния край“, заяви от трибуната депутатът от ГЕРБ д-р Даниела Дариткова.

„Направи ми силно впечатление, че по-голямата част от платформите на кандидатите за кметове съдържат думата „прозрачност“. Какво означава тази дума, особено когато към нея се прибави думата „управление“. Кога в община Девин е имало прозрачно управление? Никога! Нямало е и през последните 4 години“, каза от сцената досегашният общински съветник Петър Карагегов.

„Отдавна не съм виждал толкова много хора на едно място, обединени от една кауза, една идея и добри чувства. И това ми дава вяра, че Девин ще успее! Вярвайте, с тази сплотеност и усмивка вие сте свършили почти цялата работа, остава само техническата победа“. С тези думи приветства многобройните симпатизанти на ГЕРБ в Девин директорът на Драматичния театър в Пловдив и актьор Кръстьо Кръстев, отдал близо 30 години творчество в Родопа планина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе