БСП Смолян отговаря: Обвиненията на ГЕРБ са клевета

БСП Смолян отговаря: Обвиненията на ГЕРБ са клевета

Уважаеми господин Мелемов, уважаеми привърженици на ГЕРБ!

Когато нямате доказателства, че привърженици на БСП късат вашите предизборни плакати, това се нарича КЛЕВЕТА. Въпреки това Вие си позволявате да отправяте подобно нагло обвинение. БСП Смолян провежда своята агитационна кампания толерантно, цивилизовано, законосъобразно и на предвидените за целта места. Във Вашето обръщение Вие хвърляте в пространството некоректно и манипулативно твърдение. Отговаряме – никой не води „плакатна война” срещу ГЕРБ, защото почти никъде в града няма поставени ваши плакати.

Понеже поставяте остро тази тема, ние считаме че по-важен е въпросът с таблата, които са предназначени за предизборна агитация за предстоящите местни избори, а именно, че те са крайно НЕДОСТАТЪЧНИ, защото общината не е осигурила места в нужния обем. Вие просто си намирате пореден повод за нападение върху политическите ви опоненти, явно защото ви обзема страх и несигурност.

Вашата демонстрация на обида звучи смешно и елементарно. Не се опитвайте да отправяте заблуждаващи внушения към гражданите на Смолян, че някой се бори с Вас чрез некоректни действия. Гражданите на Смолян са достатъчно интелигентни и разумни, за да разгадаят този Ваш предизборен ход и да не станат лесна мишена за предизборните Ви спекулации. И сами могат да преценят кой наистина „загрозява града”.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе