Смолянските ЛИДЕРи се срещнаха с жителите на Смилян и Арда

Смолянските ЛИДЕРи се срещнаха с жителите на  Смилян и Арда

Водачът на листата на политическа партия ЛИДЕР- Смолян Стилиян Аврамов сподели на провелите се снощи срещи в Смилян и Арда, че няма да дава празни обещания, които не е в състояние да изпълни. Той обясни, че предпочита да се доказва с дела и допълни, че оставя хвалбите на големите партии, които по правило обещават невъзможното преди избори, а непосредствено щом те минат забравят за гласоподавателите си и техните проблеми. Множеството присъстващи гости на събитията, споделиха трудностите, пречките и болките си в ежедневието каквито са разрушените пътища, безработицата и безпътицата, принуждаващи младите да напускат родните си места.

По думите на Аврамов не съществува битов проблем, който да няма решение, стига властимащите да чуват народа, да са близо до него и с общи усилия да се работи за разрешаването му. По повод обезлюдяването и насилственото разделяне на семействата, поради липса на работа, той бе категоричен, че е необходимо да се създадат условия младите да бъдат задържани по родните си места чрез осигуряване на поминък, защото по думите му човек не може да бъде по-щастлив някъде другаде повече отколкото у дома си. Според него в тези прекрасни като природа региони е задължително да се заложи на земеделие, животновъдство и туризъм, за развитието на които обаче е необходимо да се създадат условия.

Не настояваме на всяка цена да гласувате за нас, но ви призоваваме да обмислите добре решението си, за кого да пуснете своята бюлетина, защото от това зависи бъдещето ни, каза той. Разбира се, ще сме много щастливи, в случай че гласувате доверие на малка извънпарламентарна партия като ЛИДЕР, допълни смолянският ЛИДЕР.

Вторият в листата на партия ЛИДЕР-Смолян Христо Петров припомни на присъстващите на срещите, че на миналите парламентарни избори през 2009 година на ЛИДЕР не са достигнали едва няколко десети от процента, за да премине четирипроцентовата бариера и да стане част от управлението. Петров, който е два мандата в Общинския съвет на Неделино също сподели становището си, че е добре да се даде шанс на по-малките партии, непредставени до момента в Парламента, защото останалите са доказали във времето възможностите си и в следствие на управлението им днес страната ни се намира в толкова трудно положение. В дебатите с жителите на Смилян и Арда взеха участие и общинският председател на ЛИДЕР-Смолян Димитър Трендафилов, Хайри Делихусев, общински председател на партията в Рудозем и активисти от щаба на ЛИДЕР.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе