Кандидат-депутатите от листата на ДПС в смолянското с.Градът: Ние ще бъдем вашите истински народни представители

Кандидат-депутатите от листата на ДПС в смолянското с.Градът: Ние ще бъдем вашите истински народни представители

Кандидат-депутатите от смолянската листа на Движението за права и свободи увериха жителите на с.Градът, че те ще бъдат наистина представители на народа, а не само депутати. Водачът на листата Мустафа Карадайъ, заедно със своите колеги Петя Ризова, д-р Петър Фиданов, Росица Станевска, областният лидер на ДПС Салих Аршински и представители на младежката структура на партията посетиха селото. Визитата съвпадна с празника на населеното място, като бе даден и курбан за берекет.

„Ние ще бъдем истински ваши представители и няда да сме при вас само преди избори, а ще се опитваме да ви решаваме проблемите от парламента”, категорични бяха кандидат-депутатите. Така те отговориха на част от репликите на хората.

”Десетки избори е имало досега. Идвали са много кандидати за властта, обещаваха ни какво ли не, ама след изборите не сме им виждали лицата. Искаме наистина да изберем хора, които ще работят за нас и няма да ни търсят само по избори”, коментираха жителите на селото.

Според хората проблемите им са свързани преди всичко с липсата на адекватна политика, относно земеделието и животновъдството. Те искат по-добро отношение на държавата, която да мисли за тяхната продукция, а не да набляга на вноса.

„Държавниците трябва да разберат, че в страната няма само големи производители, а ни има и нас, дребните земеделци и животновъди", коментираха от селото. Представителите на ДПС увериха хората, че ще предложат необходимите промени в законодателството, за да могат повече от тях да получат субсидиране на продукцията си.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Вирни се горе