Обръщение на кандидата за кмет от ДПС Бойко Младенов

Обръщение на кандидата за кмет от ДПС Бойко Младенов

Уважаеми избиратели, Предизоборната кампания е към своя край, на 23.10.2011г. предстои Вашият вот за избор на местни органи за самоуправление на Община Смолян. На Вашия авторитет и мъдрост законът е предоставил правото и реалната възможност да определите хората, които ще работят за Вашите интереси през новия четири годишен мандат. Ние искаме:

  • Преустройството на цялата дейност на общинското самоуправление, което да бъде насочено към спечелване на доверието на населението и подпомагане на стопанските инициативи и бизнес.

  • Създаване на бързо и ефикасно административно обслужване , с уважение към хората и зачитане на тяхното достойнство.

-Подпомагане на местния бизнес.

-Модернизиране на местната инфраструктура.

  • Възстановяване и изграждане на общински жилищен фонд за млади и социално-нуждаещи се семейства.

  • Въвеждане на данъци и местни такси, съобразени с дохода на населението в Общината.

  • Планиране на териториално-селищно устройство с предвиждания за развитие на туризъм, жилищно и вилно строителство, както и нови промишлени зони.

  • Модернизиране на околоблоковите пространства с разрешаване на строителство на площадки за горивни материали, гаражи и места за отдих.

  • Оптимизиране на пътната инфраструктура с изграждане на нови пракинги, алеи за велосипедисти и пешеходни зони. Направа на градски зелен парк с атракции и площадки за майки с деца.

Дойде време отново да бъдем единни в борбата за гарантиране на основните права и свободи на всеки един от нас. За да спрем сигурни в утрешния ден, трябва да се мобилизираме и решително да спрем провала на правителството, да спрем безпътицата, бъркотията, бедността, страха и своеволията. В противен случай, само след няколко години, трудно ще можем да обясним на децата си как сме допуснали това!

Скъпи приятели, драги съграждани никога не съм си позволил пред вас да застана с лицето на измамата и лицемерието.Проведох многобройни срещи с избирателите от община Смолян. Всеки ден аз внимателно изслушвах техните проблеми и болки. Мисля, че заедно можем да променим нашият град, наашата община, за да бъде по-добро бъдещето на нашите деца и родители. Скъпи приятели, драги съграждани никога не съм си позволил пред вас да застана с лицето на измамата и лицемерието. Аз не обещавах невъзможни неща, не давах празни надежди, защото в моята кариера, като адвокат винаги съм се стремям към справедливостта и честността. В този месец на предизборна кампания хората се наслушаха на обещания и празни надежни, но истината е, че вече гражданското общество, будните младежи лесно не могат да се манипулират с думи и празни слова. Никога не съм бил добър в благите , но празни от съдържание слова, но мога смело да кажа, че стоя зад всяка моя дума и поет ангажимент. Нека, когато правим своя избор да се замислим и да дадем своя глас за един по-добър Смолян. Ние не сме партия, която да не е позната на хората със своите дела. Водихме позитивна кампания без да отричаме и обиждаме другите кандидати, защото смятаме, че преди всичко човек трябва да докаже на хората какво може да направи, а не какво не е направено. Аз, като адвокат с дългогодишен стаж винаги съм се съобразявал със Закона и затова мога да гарантирам, че преди всичко ще се боря за правдата, ще помагам на по-слабите. Мястото на един градоначалник не е в кабинета, а при хората. Скъпи приятели, нека заедно да променим община Смолян като изберем номер 7 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе