Гласувах за просперираща и успешна община Смолян

Гласувах за просперираща и успешна община Смолян

Гласувах за просперираща и успешна община Смолян, за кмет, който може да ръководи, за държавен глава, който може да олицетворява единството на нацията – образован, с качества, силен, способен да изведе България от кризата, признат като политик от европейски и световен мащаб. Гласувах за доброто на всички нас. Това заяви кандидатът за кмет на община Смолян от БСП Дора Янкова, която гласува заедно с майка си Злата Филева в село Момчиловци.

Хубавото време подпомага изборния процес, сигурна съм, че ще изгрее слънце над България и над община Смолян, каза още тя.

Попитана за медийния интерес към Смолян и общината и за важността на града в изборната карта на България, Дора Янкова сподели : Тази военна риторика, с която си служи опонента ми, е характерна за хора , които боравят само с военни фрази. 20 години след прехода българинът трябва да има възможност да избира и гласува, а не да води битки и да се сражава за бастиони. Това са хора, които не са научили нищо ново, имат барикадно мислене, коментира тя.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Вирни се горе