Дора Янкова проведе срещи с жителите на селата Славейно и Белев дол

Дора Янкова проведе срещи с жителите на селата Славейно и Белев дол

Кандидатът за кмет на община Смолян Дора Янкова и кандидатите за общински съветници от листата на БСП инж. Атанас Устабашиев, Михаил Генчев и Анета Шехонова, заедно с областния лидер на БСП д-р Тодор Кумчев проведоха срещи с жителите на селата Белев дол и Славейно. Срещите преминаха в конструктивен диалог, като Янкова представи подробен отчет за направеното в последните 8 години, а жителите на двете села поставиха проблемите си и записаха приоритети за следващ мандат на Дора Янкова и екипът й.

В село Белев дол хората поискаха подмяна на водопровода и канализацията, както и продължаване политиката за поддръжка на местния път.

В село Славейно основна тема на разговор бяха замразените доходи за населението и повишената инфлация, отразяваща се особено силно на хората в селата. Хората се оплакаха и от финансовите тежести, наложени от държавата. Янкова заяви пред множеството, че благодарение на упоритата работа на администрацията по социални програми в общината са разкрити 660 работни места. „Ние ще продължим тази успешна мярка, която осигурява заетост в селата, но няма да спрем да повтаряме на висок глас нуждата от специална политика за планината“, заяви тя.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Вирни се горе