Дора Янкова и кандидатите за общински съветници от БСП проведоха среща с жителите на „Перелик“ и „Грудьо войвода"

Дора Янкова и кандидатите за общински съветници от БСП проведоха среща с жителите на „Перелик“ и „Грудьо войвода"

Кандидатът за кмет на община Смолян Дора Янкова и кандидатите за общински съветници от листата на БСП инж. Димитър Кръстанов, инж. Атанас Устабашиев, адвокат Иван Апостолов, Рабие Кьосева, Петър Харадинов, Михаил Генчев и Павлина Марковска проведоха квартални срещи с жителите на улиците „Перелик“ и „Грудьо Войвода“ в града.

На срещата на улица „Перелик“ присъстваха около 30 жители. Пред тях бе представена листата с кандидатите за общински съветници на Левица, акценти от управленската програма на Дора Янкова за нов мандат, бе представен и синтезиран отчет за свършеното от общината в изминалите години. Пред хората от най-горната част на Новия център Янкова заяви, че благоустрояването на квартала престои. Предвидени са направа на детска площадка, ремонт на спортното игрище, ново пренареждане на междублоковото пространство. Районът ще се облагороди и с реализацията на проекта за „студентско градче“ към Филиала на Варненски свободен университет. С приемането на транспортната схема на общината квартала ще се обслужва и от автобусна линия. Янкова дискутира с жителите и възможността за саниране на блоковите комплекси по европейските програми.

На улица „Грудьо войвода“ Янкова бе посрещната с букет хризантеми. Местните отчетоха направеното за квартала и заръчаха на кандидата за кмет и общинските съветници ново стълбище от 40м. Дискутираха са градоустройствените проекти, втория етап на водния цикъл. Много хора изявиха желание да сътрудничат на кмета в следващия мандат като квартални съветници на обществен принцип. Бе коментирано и развитието на спорта.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Вирни се горе