Богата програма от срещи и прояви организират Дора Янкова и кандидатите за общински съветници на БСП за 1 октомври

Богата  програма от срещи и прояви организират Дора Янкова и кандидатите за общински съветници на БСП за 1 октомври

Серия от прояви и срещи организират кандидатът за кмет на община Смолян Дора Янкова и кандидатите за общински съветници от БСП за утре -1 октомври.

В 09.30 часа Янкова и представители на листата ще уважат националното състезание „Пътен полицай на годината“, което ще се проведе на булевард „България“ в района на Новия център. Кандидатът за кмет ще изгледа проявите от публиката.

В 11.00 часа Янкова ще открие новият пенсионерски клуб в квартал „Каптажа“, намиращ се под ресторант „Невястата“. Откриването на клуба съвпада и с 1 октомври- Международен ден на възрастните хора. Помещението за клуба е предоставено от Потребителната кооперация, а обзавеждането е осигурено от Дора Янкова. Представители на левицата ще посетят всички пенсионерски клубове в общината по повод празника, като ще поднесат поздравителни адреси до хората от третата възраст.

В 16.00 часа в залата на „Кипарис Алфа“ Янкова и младежите от листата със съветници ще присъстват на официалното подписване на Споразумение за създаване на Младежки общински фонд за подкрепа на младежки проекти и инициативи.

От 18.00 часа Янкова и представители на Левицата ще проведат среща с жителите на село Чокманово.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Вирни се горе