Във връзка с разширяване на дейността "Арексим Инженеринг" търси подходящ кандидат за длъжността „Инженер поддръжка на инструментална екипировка“

Във връзка с разширяване на дейността "Арексим Инженеринг" търси подходящ кандидат за длъжността „Инженер поддръжка на инструментална екипировка“

Арексим Инженеринг е производствено дружество с над 25 годишна история. Основната производствена програма обхваща производството на високо технологични и прецизни пластмасови изделия, инструменти и инструментална екипировка за детайли от автомобилната, електрическа и електронна индустрия.

Дружеството произвежда над 1300 вида изделия и непрекъснато инвестира в иновативни решения, за да отговори на непрестанно нарастващите нужди на своите клиенти, чрез въвеждането на повече иновации, закупуване на нови машини, оптимизиране на производството и разширяване на техническата база.

Арексим Инженеринг изпълнява цялостния процес от проектиране и разработване на детайла и шприц формата, до производството на готовото изделие и неговата дистрибуция.

Производството се подпомага от собствени отдели „Разработване и внедряване на нови продукти ”, „Конструктивно технологичен отдел” и „Инструментално производство”, където в тясно сътрудничество се работи по нови проекти, свързани с обновяване и допълване на производствената програма.

Във връзка с разширяване на дейността по развитие на нови продукти, технологии и производства, Арексим Инженеинг търси подходящ кандидат за длъжността „Инженер поддръжка“, Код по НКП: 2144 6041

ОСНОВНА ЦЕЛ НА РАБОТАТА: Организира, провежда и контролира правилната експлоатация на инструментите /шприц формите/, в това число своевременното локализиране и отстраняване на възникнали повреди. Изисквания:

  1. Техническо образование. Образование в областта на инструменталното инженерство и/или полимерно инженерство е предимство;

  2. Опит на сходна позиция е предимство;

  3. Работата със софтуер за тримерно проектиране.

  4. Умения и опит в работата с „Pro Engineer“ е предимство;

  5. Език – свободно владеене на англ. език.

  6. Лични качества: Кооперативност, комуникативност, лидерство, екипност и лоялност.

Ако отговаряте на изискваниятя и имате възможност и желание за работа, то очакваме ваша подробна автобиография и придружително писмо не по-късно от 28.02.2018 год.

Телефонu за контакт: 0301 60 969, 0879 977 427

Отдел Човешки ресурси – Недялка Стефанова

Е-mail: n.stefanova@areximengineering.bg

Вирни се горе