Смолянска фирма за производство на облекло на търговска мисия в Амстердам

Смолянска фирма за производство на облекло на търговска мисия в Амстердам

Фирма Анигер ЕООД – Смолян ще участва в изложение в Амстердам, Холандия

В периода от 25 до 28 януари 2015 г. Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) провежда търговска мисия до Амстердам, Холандия. В проявата участват представители на 15 български компании от сектор текстил и облекло.

Нашите производители посетиха специализирано изложение Modefabriek 2015, където имаха възможност да се запознаят с актуални тенденции в бранша и да установят работни контакти с изложителите.

В Westergas-area българските мениджъри ще участват в семинар „Ключ към успеха“, ще присъстват на модно ревю, организирано в рамките на Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam, и ще посетят World Fashion Centre. В Търговско-промишлената палата на Амстердам за участниците в търговската мисия е организиран семинар „Как се прави бизнес с България в сектор мода и облекло“. Антонио Барбери Етаро от MODINT, Браншова организация на работодателите, производителите, вносителите и търговците на едро на облекла, модни аксесоари, килими (интериор) и текстил в Нидерландия, ще изнесе презентация за сектор текстил и облекло в Нидерландия. Мариет Хойтинк ще представи на нашите производители дейността на House of Denim, а Анастасия Симеонова от Българската асоциация на производителите и износителите на облекло и текстил ще представи на холандските колеги тенденциите в развитието на сектора в нашата страна. Ниелс Блокхаус от фирма Suits For Dudes и Ели Хенеси – ван Валкенхуд от Melocine Clothing ще споделят опита си от работата на българския пазар.

Участниците в тръговската мисия ще проведат работна среща с ръководител на СТИВ-Хага Мариана Чавракова, която ще ги запознае с особеностите на холандския пазар. В програмата на промоционалната проява е предвидена и среща с Посланика на България в Холандия Никола Колев.

В търговската мисия до Амстердам са включени представители на следните фирми: Анигер ЕООД – Смолян, Антоан Вилл ЕООД – Русе, Викинг-Т ООД – Пловдив, Дани Фешън ЕООД – Хасково, Европа трико АД – Севлиево, Жана Жекова ЕООД – София, Кайф ЕООД – Петрич, Крушата ЕООД – Габрово, Модак ООД – Кърджали, Нова линия ЕООД – Русе, Петър Щерев ООД – Асеновград, Робсов ЕООД – Свищов, Систекс и ко ЕООД – Плевен, Що за чудовище ЕООД – Пловдив, Яша-П ЕООД – Ямбол.

Промоционалната проява се провежда в изпълнение на проект «Насърчаване на интернационализацията на българските предприятия», финансиран от Европейския фонд за регионално развитие чрез Оперативна програма «Конкурентоспособност».

Вирни се горе