ЖК „Палас“ стартира продажбата на луксозни апартаменти в Рудозем

ЖК „Палас“ стартира продажбата на луксозни апартаменти в Рудозем

ЖК „Палас“­ предлага луксозни апартаменти оборудвани до ключ в един от най-красивите родопски градове – Рудозем. Комплексът е завършен, с акт 16, разрешение за ползване и с отлична оценка за здравина и качествено строителство. Той се състои от две секции, като апартаментите във всяка от тях са с различна степен на завършеност.

Първата секция е готова до ключ. Вътрешният дизайн на апартаментите е изцяло съобразен със съвременните изисквания. Състоят се от просторен хол, спалня, кухня, коридор и тераси. Баня с тоалетна.

Спални, всекидневни, кухни и коридори: предлагат се с ламиниран паркет от най-високо качество. Стените и таваните са гладко шпакловани с латекс в подходяща цветова гама. Кухнята е оборудвана с кухненска мебел с висококачествен кухненски плот. Банята и тоалетна са оборудвани с мивка-шкаф, тоалетна чиния, душ, бойлер, вентилационен отдушник и модерни и качествени фаянсови плочки, фризове и теракот на стените и пода. Всички вътрешни ъгли на апартаментите са със залепени гипсови орнаменти. Апартаментите от втората секция се предлагат също с акт 16, но не изцяло довършени. Клиентът има алтернатива като цена, а и като възможност за селекция на материали и цветове според индивидуалните предпочитания.

Блокът е панелен, но тъй като е от последните блокове от този тип, строени в България, панелите са с оригинална 5 сантиметрова вътрешна изолация. Освен това е направена и цялостна външна изолация на блока. Освен вертикалната външна изолация, на комплекса е направена и хоризонтална – таваните на избите и подът на таванското помещение също са изолирани. ЖК „Палас“ има сертификат за енергийна ефективност. Външната фасада е украсена покрай прозорците и входовете със “Sove” декоративни орнаменти и колони. На колоните на входовете има монтирани LED осветителни ленти, които допълнително украсяват двата входа и блока през нощта. Това го прави един от най-красивите жилищни блокове в района.

Дограмата е 5-камерна, PVC, с качествен стъклопакет, като всички крила на прозорците са с двойно отваряне. Прозорците отдолу са с праг от бял мрамор.

Площта на един апартамент е 70.90 кв.м., от които 4.90 кв. м е избеното помещение към него.

ЖК „Палас“ се намира в кв. 7-ма площадка, непосредствено до трансграничното трасе Смолян – Рудозем – Ксанти. Разполага с обширна площ за паркоместа и социално-битови придобивки. Очертаният път и паркоместа ще бъдат положени с павета.

Спокойствието, чистият въздух, великолепната родопска панорама и едновременната близост до центъра на града правят жк „Палас“ едно уютно място за живеене в гр. Рудозем.

Цените на апартаментите варират според месторазположението и състоянието на завършеност.

Продажба от собственика.

За повече информация: +359 876 461 561 – Фаик Хасан Хасан

Вирни се горе