Управленски практики за успех

Управленски практики за успех

Лектори от България, САЩ, Швейцария, Белгия, Финландия и Англия представят най-иновативните мениджмънт практики пред над 150 участници

Светът непрекъснато се променя. Днес организациите и работните места се променят с по-бързи темпове от всякога. Глобализирането на пазарите, дигитализацията, автоматизацията, висококонкурентната среда и лесния достъп до информация налагат промяна на традиционните подходи към работа и управление. Организациите установяват, че за да останат конкурентоспособни и да растат, те трябва да се ориентират към нови стратегии и методи, които да ги предпазят от пазарните промени, включително нарастващите очаквания и развитието на поведението на потребителите.

От 23 до 24 ноември 2018, Пловдив е домакин на REINVENTING ORGANIZATIONS 2018: Управленски практики за успех! Сред лекторите в конференцията ще бъде инж.Йордан Ламбрев, който ще сподели опита си с Lean и какви са предизвикателствата при внедряването на Lean-методите в българската индустрия.

Йордан Ламбрев е управител най-голямата фабрика за ски в света, разположена в Чепеларе, България, с над 700 човека персонал. След приобщаването на фирмата в структурата на „Амер Спортс Корпорация“, той ръководи трансформацията на фабриката от класическа производствена структура от края на ХХ-ти век в стройна и бързо реагираща организация, способна да отговори на бързо променящото се търсене и нужди на клиентите. В резултат на отличните резултати в началото на 2018 г. фирмата стартира ново производство и наема още около 100 човека за новия продукт високо технологични карбонови шини за велосипеди.

Вирни се горе