„Структура Инвест ВМ“ ЕООД с награда от Браншовата камара на дървообработващата и мебелната промишленост /БКДМП/

 „Структура Инвест ВМ“ ЕООД  с награда от Браншовата камара на дървообработващата и мебелната промишленост /БКДМП/

Фирма „Структура Инвест ВМ“ ЕООД от Смолян бе наградена по време на Годишна конференция на браншове Мебелно производство и Дървообработване. На шестата конференция на Браншова камара на дървообработващата и мебелната промишленост /БКДМП/, за трети път беше организирано официално връчване на награди на фирмите – членове, в следните категории:

Инвеститор на 2017 година

Износител на 2017 година

Иновация на 2017 година

Най-бързо развиващо се малко предприятие на 2017 година

Най-бързо развиващо се средно предприятие на 2017 година

Най-бързо развиващо се голямо предприятие на 2017 година

Корпоративно и социално отговорно предприятие на 2017 година

Принос в образователната система на 2017 година

По време на официалното откриване, бяха връчени 27 грамоти фирми и 8 плакета от поканените почетни гости на събитието: Зам. Министърът на МИЕ – Александър Манолев, Председателят на Управителния съвет на АИКБ – Васил Велев, Изпълнителният директор ИАГ – инж. Григор Гогов, Държавен експерт Дирекция „Професионално образование и обучение“ към МОН – Маргарита Гатева и председателят на Федерацията на синдикалните организации от горското стопанство и дървопреработващата промишленост (ФСОГСДП) – инж. Петър Абрашев.

Почетно наградената фирма от град Смолян е „Структура Инвест ВМ“ ЕООД с управител Николай Драгнев. Фирмата е специализирана в производство и монтаж на дървена стъклопакетна дограма от иглолистна дървесина.

Медийни партньори на събитието бяха БНТ 2 и Bloomberg TV Bulgaria.

Вирни се горе