НАПИ публикува втората група обяви на процедури по ЗОП за възлагане на обществени поръчки за текущ ремонт и зимно поддържане

НАПИ публикува втората група обяви на процедури по ЗОП за възлагане на обществени поръчки за текущ ремонт и зимно поддържане

НАПИ обяви новите 22 процедури по ЗОП за възлагане на обществени поръчки за текущ ремонт и зимно поддържане на републиканските пътища.

Търгове ще се проведат в 8 Областни пътни управления – Смолян, Благоевград, Пазарджик, Бургас, Стара Загора, Плевен, Велико Търново, Силистра.

Откритата процедура в Областно пътно управление – Смолян за определяне на изпълнител на услуга във връзка с поддържане (превантивно, текущо, зимно и ремонтно-възстановителни работи при аварийни ситуации), съгласно чл.19, ал.1, т.1 от Закона за пътищата, ще се проведе на 14.10.2009 г. – в сградата на ОПУ Смолян: за 208,291 км републикански пътища, стопанисвани от НАПИ – Областно пътно управление – Смолян (РПС – Смолян и РПС – Чепеларе), за 151,633 км републикански пътища, стопанисвани от НАПИ – Областно пътно управление – Смолян (РПС – Девин) за 179,087 км републикански пътища, стопанисвани от НАПИ – Областно пътно управление – Смолян (РПС–Средногорци).

Отваряне на офертите на участниците за РПС – Девин ще бъде от 12 ч., за РПС-Средногорци от 14 ч., а за РПС – Смолян и РПС – Чепеларе – от 16 ч.

Документацията за новите 22 процедури по ЗОП ще бъде публикувана на официалната електронна страница на агенцията.

Вирни се горе