НАП Смолян продава джип и миниван

НАП Смолян продава джип и  миниван

Джип „Ауди”, миниван „Мерцедес” и още три леки автомобила продава офиса на НАП в Смолян този месец. Всички те излизат на търгове, организирани от публичните изпълнители на приходната агенция заради данъчни и осигурителни задължения на досегашните им собственици,съобщи пресаташето на агенцията в Смолян.

Кандидат-купувачите ще могат да наддават за джип марка „АУДИ”, модел КУ 7-3-0 ТДИ, цвят черен и миниван „МЕРЦЕДЕС”, модел Р320 ЦДИ 4 МАТИК. Произведени са 2006 г., като всеки поотделно е оценен на по 40 000 лв. На търгове ще бъдат предложени още три леки автомобила с марка „Фолксваген Кадди”, „Мерцедес Спринтер” и „ВАЗ 2103” в добро състояние и на добра цена. Търгът ще се проведе на 26.06.2012 г. в сградата на офис – Смолян. Всички тези и други търгове на публичните изпълнители от НАП Пловдив, офис – Смолян могат да бъдат разгледани подробно в интернет-страницата на приходната агенция www.nap.bg в рубриката „Продажби”.

При интерес от страна на кандидат-купувачи, се организират огледи на място. От началото на годината до сега публичните изпълнители от офис – Смолян успяха да намерят нови собственици на 4 моторни превозни средства.

Вирни се горе