Над 180 000 клиенти се регистрираха в „ЕVN Онлайн плюс” за 1 година

Над 180 000 клиенти се регистрираха в „ЕVN Онлайн плюс” за 1 година

Над 180 000 клиенти се регистрираха в „ЕVN Онлайн плюс” за 1 година от старта на системата за електронно плащане на EVN България

Клиентите на EVN България проявяват все по-голям интерес към онлайн и телефонните услуги на дружеството ,съобщиха от дружеството.

Над 180 000 клиенти се регистрираха в „ЕVN Онлайн плюс” за 1 година от старта на системата за електронно плащане на EVN България. Системата стартира на интернет страницата на дружеството www.evn.bg на 1 август 2012 г. като все повече клиенти предпочитат да заплащат консумираната електро- или топлоенергия директно чрез „ЕVN Онлайн плюс”.

Сред предимствата на „ЕVN Онлайн плюс” са:

незабавно и сигурно онлайн плащане на консумирана електрическа и топлинна енергия с кредитна или дебитна карта, оторизирана за интернет разплащания, чрез системата на БОРИКА – БАНКСЕРВИЗ по-голяма защита на личните данни, чрез обновена система за регистрация в страница с криптирана връзка достъп до информация не само за актуални, но и за стари неплатени задължения за изразходвана електрическа или топлинна енергия информацията за плащането се отразява веднага в системата на дружеството.

„ЕVN Онлайн плюс” е разработена в съответствие с новите информационни тенденции както по отношение на дизайн, така и по отношение на гъвкавост и клиентско удобство.

За да се възползват от „EVN Онлайн плюс”, частните клиенти е необходимо да извършат лесна еднократна регистрация, за която са необходими клиентски номер, номер на фактура (без значение актуална или по-стара), издадена за този клиентски номер и актуален имейл адрес.

Освен растящата популярност на „ЕVN Онлайн плюс” се отбелязва силен интерес и към останалите онлайн и телефонни услуги, предлагани от EVN България.

На голям интерес сред клиентите се радва услугата за безплатно уведомяване чрез sms и имейл за предстоящо прекъсване на електроснабдяването поради забавено плащане.

Дружеството дава възможност на своите клиенти да проверяват размера на своите фактури също и чрез специализирана автоматична телефонна линия 0700 1 0207.

Вирни се горе