Лидл България с магазин в Смолян от днес

Лидл България с магазин в Смолян от днес

Днес, 20 октомври 2011г., официално отвори врати за клиенти първият магазин от веригата Лидл в град Смолян, разположен на бул. „България“ №1 Ж. Това е поредната крачка от разширяването на веригата, като магазините на Лидл в България стават 52, а градовете, в които са разположени 36.

Още от старта си у нас, Лидл предизвикаха голям интерес у потребителите, предоставяйки им възможно най-доброто съотношение между цена и качество.

Сред гостите, които уважиха събитието, бяха г-жа Дора Янкова, кмет на Смолян, която заедно с г-н Емил Заимов, регионален мениджър на Лидл България, прерязаха лентата на новия обект. Също така присъстваха зам.-кметът г-жа Румяна Янчевска и г-н Петър Харадинов, секретар на общината.

Чрез изключително доброто съотношение между качество и цена, с внимателно подбраните удобни за клиентите локации на търговските обекти, бързото и любезно обслужване на касите Лидл се стреми да заеме стабилно и дълготрайно водещо място в предпочитанията на клиентите на пазара на хранителни стоки в България. Доказват го и ежеседмичните промоции, които са фокусирани към най-търсените видове стоки и дават шанс на българските потребители да се запознаят с доказани немски марки, пословични със своето качество.

Лидл гарантира свежестта на продуктите си чрез редовни и стриктни проверки относно трайността и годността за консумация на хранителните продукти. Всяка седмица Лидл пуска на пазара богата гама от разнообразни артикули на промоционални цени, включително нехранителни стоки за цялото семейство – от най-малките до най-големите. В Лидл ще откриете страхотно качество и разнообразие от прясно изпечени в магазина хлебни изделия през целия ден, свежи плодове и зеленчуци, както и богато разнообразие от продукти с немско и западноевропейско качество.

Лидл се наложи в България като важен чуждестранен инвеститор и работодател – досега са създадени над 2000 работни места, построи се най-големият и наведнъж изграден Логистичен център в България (116 рампи за прием на стоки, обща площ ок. 38 000 qm). Няколко милиона са инвестирани от Лидл в сектора на недвижимите имоти и строителството.

Чрез масираната си рекламна кампания Лидл набляга на доказаното качество и изгодните цени. Съчетани с балансиран асортимент, европейска атмосфера и организация, Лидл ще постави нови стандарти на българския retail пазар под мотото „ Лидл. Заслужава си!”.

Германската търговска дискаунтърска верига Лидл оперира с над 9000 магазина в 25 европейски държави. Уникалната комбинация съчетание от най-високо качество и ниски цени на хранителните продукти доведе до забележителен успех в цяла Европа.

Вирни се горе