Фирма "МИКОНИ" участва в Международно изложение в Париж

Фирма "МИКОНИ" участва в Международно изложение в Париж

Смолянската фирма “МИКОНИ” участва в най-голямото международно специализирано изложение за индустриални поддоставчици MIDEST 2015, което се провежда в Париж, Франция от 17 до 20 ноември 2015 г.

На изложението фирмата представя своята дейност в сферата на високо технологичната обработка на метални листове ламарина и производство на стандартни и нестандартни детайли и машинни елементи, приложими в машиностроенето, дървообработването и архитектурата, съобщи за SmolyanNews.com от френската столица управителя на фирмата Никола Шамаранов.

"Въпреки извънредната ситуация в Париж, Изложението се провежда нормално, протича при голям интерес и много посетители. Осигурени са засилени мерки за сигурност", каза пред репортер на SmolyanNews.com Никола Шамаранов.

Участието е финансирано със средства от Проект № BG161РО003 – 4.2.01-0001 „Насърчаване на интернационализацията на българските предприятия" по Оперативна програма „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика 2007 – 2013", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

MIDEST е ключова платформа за международни доставчици на промишленои стоки. MIDEST е най- голямото събитие в света в сферата на подизпълнителските услуги в промишлеността. MIDEST е познато като една от най- важните в света ключови платформи за подизпълнителски услуги в промишлеността на международно ниво, която се организира, за да сформира уникална точка за провеждане на срещи за доставчици и търсещи услуги сред общността на подизпълнителите. Това изложение се използва като ответна пазарна точка, където се договарят партньорства, сондира се мнение за технологии, предлага се възможност на производители, доставчици и купувачи да взаимодействат на различни нива.

Бизнес срещите по време на събитието MIDEST 2015 ще предоставят на фирмите целенасочен и финансово оправдан достъп до международни пазари и ще подпомогнат компаниите да създадат устойчиви връзки и да подобрят международните партньорства.

През миналата година 1,678 изложители от 45 страни и 41,048 посетители от над 85 различни страни участваха в MIDEST.

Фирма „Микони" е частна компания, създадена през 1995 г. Първоначално фирмата започва дейността си като едноличен търговец /ЕТ/, а през 2004г. е учредено дружеството “Микони” ООД, което придобива търговското предприятие и продължава дейността му.

Фирмата организира и специализира дейността си в производството на:

• Стандартни пътни знаци и табели за сигнализация на движението по пътищата • Улична и туристическа сигнализация • Знаци и табели по противопожарна и аварийна безопасност и охрана на труда • Предпазни съоръжения, парапети и огради • Аксесоари и елементи за градска среда • Метални конструкции и системи за укрепване • Детайли и заготовки от листова ламарина, тръби и профили

Фирмата предлага услуги в сферата на високо технологичната обработка на метални листове ламарина и производство на стандартни и нестандартни детайли и машинни елементи, приложими в машиностроенето, дървообработването и архитектурата.

Дружеството е участвало многократно в изпълнението на държавни и обществени поръчки. Клиенти на фирмата са както публични, така и частни организации, много български и чужди фирми. За годините на своята дейност, „Микони" ООД доказа, че е надежден партньор и се наложи като водеща компания в сектора за производство на вертикална пътна сигнализация.

Дружеството се стреми да отговоря на все по-високите изисквания на клиентите, да работи в съответствие с европейските и световни стандарти за качество, да разширява присъствието си на пазара, да поддържа безупречна репутация.

Вирни се горе