EVN България с подобрени онлайн услуги за своите клиенти

EVN България с подобрени онлайн услуги за своите клиенти

Частните клиенти на дружеството вече могат да платят онлайн своята сметка за консумирана електрическа или топлинна енергия директно през www.evn.bg

От 1 август 2012 г. корпоративният сайт на EVN България www.evn.bg предоставя подобрена функционалност и нови онлайн услуги за клиентите на дружеството. Новата система е разработена в духа на новите информационни тенденции, както по отношение на дизайн, така и по отношение на гъвкавост и клиентско удобство. Системата позволява и разширяване за в бъдеще на спектъра от онлайн услуги и справки за клиентите.

Основното подобрение е за най-използваната услуга на сайта – „Проверка на сметка” за частни клиенти. Обновената услуга, наречена „EVN Онлайн плюс”, има следните предимства: възможност за незабавно и сигурно онлайн плащане с кредитна или дебитна карта, оторизирана за интернет разплащания, чрез системата на БОРИКА – БАНКСЕРВИЗ. по-голяма защита на личните данни чрез обновена система за регистрация в страница с криптирана връзка, достъп до информация не само за актуални, но и за стари задължения за изразходвана електрическа или топлинна енергия,

За да се възползват от новите услуги на „EVN Онлайн плюс”, частните клиенти трябва да направят лесна еднократна регистрация, за която са им необходими само клиентски номер, номер на фактура, издадена за този клиентски номер и актуален имейл адрес, който използват.

Клиентите на EVN България, които досега са ползвали съществуващата услуга „Проверка на сметка” през www.evn.bg, трябва отново да се регистрират в усъвършенстваната система на „EVN Онлайн плюс”: https://www.evn.bg/Online-Services/Register.aspx.

Друга новост е и подобрената структура на двете главни менюта за частни и бизнес клиенти, която има за цел да помогне на потребителите на сайта по-бързо да намерят търсената информация. Темите са обединени в три основни групи – „Обслужване”, „Електрическа енергия” и „Топлинна енергия” – в зависимост от това дали се отнасят до обслужване на клиенти или до полезна информация като цени, услуги и нормативни актове за електрическата или топлинната енергия. Специално внимание е отделено на услугите, свързани с консумацията на електрическа или топлинна енергия, като те са представени в по-разширен и прегледен вариант.

За бизнес клиентите е създадено ново меню „Енергийна ефективност”. Тук те могат да прочетат повече за услугите „Енергиен доклад” и „Обследване за енергийна ефективност и сертифициране на сгради”.

При въпроси, свързани с обновената интернет страница на EVN България www.evn.bg, клиентите на дружеството могат да се свържат с денонощния телефон за информация 0700 1 7777 или да пишат на имейл адрес info@evn.bg.

Вирни се горе