ДЕВИН–единствената българска марка за бързооборотни стоки в ТОП 20 на престижната световна класация Superbrands

  ДЕВИН–единствената българска марка за бързооборотни стоки в ТОП 20 на престижната световна класация Superbrands

Най-високо оценената българска марка в категорията на бързооборотните стоки в страната, по методиката на световната класация Superbrands е марката ДЕВИН.

Церемонията по награждаването на най-изявените марки за 2012 г. се състоя на 12-ти декември.

Включването на ДЕВИН в топ 20 на класацията е признание за професионализма, иновативността и социалната отговорност на “Девин” АД. Компанията успя трайно да спечели доверието и лоялността на българите както с висококачествените води и здравословни напитки, така и с последователната, открита и честна политика към потребителите.

Социално-отговорната политика на “Девин” АД е насочена към насърчаване на активния и здравословен начин на живот, съвместяващ правилното хранене, хидратацията и движението – чрез подкрепата на множество спортни инициативи, ориентирани към различни възрастови групи.

Компанията следва иновативна политика на постоянно разширяване на портфолиото си с цел задоволяване на високите потребителски изисквания и подобряване на екологичната ефективност в производството.

Глобалната организация Superbrands е независима институция, фокусирана върху брандинга. Тя отличава и популяризира изключителните търговски марки, които се открояват и доминират над всички останали в рамките на националния пазар. Методиката на подбор и оценяване на брандовете е универсална за всички страни по света, които реализират програмата Superbrands. Тя включва тайно гласуване на членовете на борда и национално гласуване на потребителите в интернет. В борда на Superbrands членуват представители на авторитетни маркетингови агенции, мениджъри на ключови компании и водещи журналисти от влиятелни медии.

Вирни се горе