Данъчните запечатаха дискотека в Смолян, предстои да бъде затворена и друга

Данъчните запечатаха дискотека в Смолян, предстои да бъде затворена и друга

Данъчните запечаха дискотека в Смолян, предстои да бъде затворена и още една, научи SmolyanNews.com. Масирани проверки текат на територията на областният град Смолян извършвани от инспектори на Отдел “Оперативен контрол” към ТД НАП, потвърдиха информацията от офиса на приходната агенция в Смолян.

В петък е запечатана дискотека “Армагедон”, като причината е не издаване на фискален бон от фискалния апарат, уточниха от НАП. След плащане на глобата този петък стикера за запечатване ще бъде премахнат, допълниха от агенцията. Оттам потвърдиха информацията, че предстои запечатването и на още една дискотека в областния град.

Според отлично информирани източници проверките, които извършват данъчните инспектори, които са над 15 души от страната са изключително задълбочени и продължителни. Вчера инспекторите са проверявали елитен хотел в областният град, като проверката е продължила близо три часа, коментираха запознати, нарушения не са констатирани. От НАП уточниха, че подробна информация относно проверките извършени на територията на област Смолян ще бъде обобщена и дадена в края на месеца.

Вирни се горе