“УЕБ БРОКЕР” вече и в Смолян

“УЕБ БРОКЕР” вече и в Смолян

Имате нужда от заем ,но приятелите не могат да ви услужат в момента,застраховката ви изтича и се питате,каква да изберете и в коя компания да я подновите,ще летите със самолет ,а няма време и трябва да резервирате билети,бързате и трябва да платите сметките си за ток , телефон или кредит, ще изпращате пратка- до кой офис на куриер да стигнете най-бързо–АМИ СЕГА.

Вече всички тези услуги можете да намерите на едно място в офиса на “УЕБ БРОКЕР”, който вече е и в Смолян

“УЕБ БРОКЕР” е патентована марка – български консултант, чиято цел е, да помогне на всеки потребител да намери най-изгодното предложение при нужда от качествен продукт, услуга или помощ при запитване за кредит, застраховка ,самолетни билети .В офиса може да заплатите сметките си през кеш терминал ,да изпратите и получите пратките си с куриер.

В офиса в гр.Смолян ще намерите съдействие и компетентна информация за кредитните продукти на водещи финансови институции. Това е услуга, насочена към намиране на потребителя на оптимален и според индивидуалните му критерии, кредитен продукт. В интернет могат да се намерят предложенията на много кредитни институции, но не винаги може да се намери достатъчно ясна и прозрачна информация за крайните клиенти.Фирмата работи само с доказани на пазара фирми за кредити, при сключване на договор, с които всеки падеж и всяко условие са изрично посочени ,не ви притискат с колектори и заложени капани. Също така имате възможност пестейки време ,нерви и усилия да подадете за кратко време искане за кредит до няколко институции.

Тук ще намерите съдействие и при нужда от застраховка -КАСКО,ГРАЖДАНСКА ОТГОВОРНОСТ,ЖИВОТ,ИМУЩЕСТВО и др. .Офиса работи с всички компании на пазара, като предлага пълната гама застрахователни услуги. Целта ни е да помогнем на всеки след консултация от специалист сам да избере най-изгодния продукт на институциите и компаниите, които са наши партньори. Налага ви се да пътувате в чужбина и се нуждаете от самолетен билет , позвънете в офиса и в кратък срок ,ще имате нужните билети ,като ще спестите от времето си да търсите и сравнявате по сайтовете ,защото тук ще получите оптимално най-ниската цена за тях. Бързате и трябва да платите сметките си за телефон,ток,стоки на изплащане или кредита си в офиса има кеш терминал ,където да направите това. Трябва да изпратите или получите пратка ,офиса работи с куриерска фирма „ Рапидо „.

Имате офис , разполагате с компютър ,принтер и желание за допълнителен доход –предлагаме бизнес партньорство за всички инициативни и позитивно настроени личности. Ставайки партньор, Вие ще имате възможност да предоставите на вашите настоящи и бъдещи клиенти много видове допълнителни услуги.

“Уеб Брокер” – e вашия бърз достъп до множество услуги на едно място и вече е в Смолян на адрес:

гр.Смолян

ул."Петко Р.Славейков" № 27 , на бензиностанция „Еврогаз“ , след тунела на дълбокото дере-посока Околовръстен път ,преди бившето АРЗ.

Работно време:

Понеделник – Петък : от 09,00-17,30 часа

Събота : от 09,00-14,00 часа

Неделя:почивен ден

И-мейл: smolyan@webbroker.bg

Телефон за контакти 0878 880 960; http://smolyan.113.bg/

ПОСЕТЕТЕ НИ В СМОЛЯН !

Вирни се горе