„Амер Спортс България“ стартира ново производство на карбонови шини за велосипеди „MAVIC“

„Амер Спортс България“ стартира ново производство на карбонови шини за велосипеди „MAVIC“

„Амер Спортс България“ ЕООД се изправя пред възможността да започне производството на карбонови шини за велосипеди. Това е една уникална възможност за завода в гр. Чепеларе, която също така се явява и своеобразна оценка на работата на всички хора в компанията. Благодарение на всеотдайната работа, позитивното развитие и положителните резултати, заводът в гр. Чепеларе си заслужи привилегията да внедри едно производство, непознато за България.

Карбоновите шини ще носят марката на световноизвестната велосипедна компания „MAVIC“. Това са продукти от най-висок клас, използвани от редица атлети, както в шосейното, така и в планинското колоездене.

НОВО ПРОИЗВОДСТВО – КАКВО ПРЕДСТОИ?

Планира се производството да стартира в началото на 2018 година, като ще бъдат инсталирани нови производствени линии и ще бъдат внедрени нови технологии и процеси. Със започването на този проект ще бъдат открити допълнителни работни места, с което се отварят нови възможности за работа и развитие. По този начин „АМЕР СПОРТС БЪЛГАРИЯ“ ЕООД отново доказва, че е един от желаните работодатели в региона.

Ако искате да бъдете част от екипа на

„АМЕР СПОРТС БЪЛГАРИЯ“ ЕООД, можете да изпратите Вашата автобиография:

на имейл: mariya.metaksinova@amersports.com;

на място, на портала на фирмата – гр. Чепеларе, ул. „Чая“ 3, Завод 1 или ул. „Чая“ 7, Завод 2;

чрез кандидатстване в Бюрата по труда в гр. Смолян и гр. Чепеларе;

чрез интернет портала www.jobs.bg.

Вирни се горе