„Амер Спортс България“ се включи в инициативата на Junior Achievement Bulgaria - „Мениджър за един ден“

 „Амер Спортс България“ се включи в инициативата на Junior Achievement Bulgaria - „Мениджър за един ден“

На 12 октомври 2017 г. “АМЕР СПОРТС БЪЛГАРИЯ” ЕООД прие ученици, които получиха възможността да бъдат мениджъри за един ден, тествайки своите умения в реална среда. Това стана в рамките на инициативата „Мениджър за един ден“, която се организира от „Junior Achievement Bulgaria“ за 16-та поредна година.

Целта на този проект е да даде начало на кариерната реализация на ученици и студенти на възраст между 16 и 23 години, запознавайки ги с реалната работа в компании и организации от цялата страна в рамките на един ден.

„Амер Спорт България“ ЕООД посрещна общо 11 ученици – от СУ „Васил Дечев“ и от ПГСГСТ „Никола Вапцаров“.

1.Ангелина Кисьова от ПГСГСТ “Никола Й. Вапцаров” гр. Чепеларе, влезе в ролята на Управителя на „АМЕР СПОРТС БЪЛГАРИЯ“ ЕООД – инж. Йордан Ламбрев.

2.Красимира Джучкова от ПГСГСТ “Никола Й. Вапцаров” гр. Чепеларе, влезе в ролята на мениджър Отдел "Производствено планиране“ – Янко Костовски.

3.Борис Узунов от СУ “Васил Дечев” и Светлана Джучкова от ПГСГСТ “Н. Вапцаров”, влязоха в ролята на Мениджър “Качество” – Костадин Кьоргогов.

4.Величко Губеров от СУ “Васил Дечев” и Николай Пашов от ПГСГСТ “Н. Вапцаров”, влязоха в ролята на Ръководител отдел "Поддръжка“ – Костадин Димитров.

5.Величка Сивкова от СУ “Васил Дечев” и Николай Радоев от ПГСГСТ "Н. Вапцаров“, влязоха в ролята на Мениджър "ИТ " – Илия Илчев.

6.Анета Хаджиева от СУ “Васил Дечев” и Димитрина Александрова от ПГСГСТ “Н. Вапцаров”, влязоха в ролите на Мениджъри „Проекти и Иновации“ – Диана Юрукова и Стефан Тилков.

7.Денис Ушанли от ПГСГСТ “Н. Вапцаров”, влезе в ролята на Мениджър „Снабдяване и Логистика“ – Илия Шивачев.

На учениците бе представена кратка презентация от Управителя Йордан Ламбрев, след което всеки бе поет от своя Мениджър на отдел. И „Амер Спортс България“ ЕООД, и учениците – останаха изключително доволни от проведената инициатива като си оставиха възможността да с

Вирни се горе